LEŠ STIGAO IZ HRVATSKE: Nastradali muškarac (34) bio živ kada je s ciglama bačen u Savu!
Foto: Printscreen

Novi detalji istrage

LEŠ STIGAO IZ HRVATSKE: Nastradali muškarac (34) bio živ kada je s ciglama bačen u Savu!

Crna Hronika -
Policija ne isključuje mogućnost da je reka donela telo iz Hrvatske pošto su rečne struje jake, kao i da je bio živ kada je bačen u vodu jer su mu s ruku spali kanapi, pa se pretpostavlja da je pokušao da se oslobodi

BEOGRAD -Policija zasad pokušava da utvrdi gde je Džemsi D. (34) bačen sa ciglama na nogama u reku Savu. Rezultati obdukcije daće odgovor na pitanje da li je on ubijen, pa bačen u reku, ili je uzrok smrti davljenje.

- Ne isključuje se mogućnost da je reka donela telo iz Hrvatske pošto su rečne struje jake. Verovatno je bio živ kad je bačen u vodu jer su mu s ruku spali kanapi, pa se pretpostavlja da je pokušao da se oslobodi - objašnjava naš izvor.

Slova na prstimaUbijeni je na prstima desne šake imao tetovažu.

- Na svakom prstu imao je istetovirano po jedno slovo. Na malom prstu je slovo R, na domalom O, dok je na srednjem prstu slovo M. Dalje od toga nije se jasno videlo jer je voda uništila kožu - kaže naš izvor.ČinjeniceLeš je bio u vodi desetak dana, a primetila su ga dvojica muškaraca koja su se vozila gliserom. Telo je iz vode izvukla rečna policija, a ubijeni je na sebi imao tamne pantalone i crvenu jaknu. Oko struka i nogu bio mu je obmotan konopac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track