Pijan pregazio devojku na kapiji
Foto: Kurir Štampano

Zamalo je ubio pred kućom

Pijan pregazio devojku na kapiji

Crna Hronika -
Devojka se vraćala iz grada. Dok je kroz kapiju ulazila u dvorište, ovaj manijak je na suprotnoj strani puta svojim kolima prvo udario u jedan parkirani automobil, a onda se odbio na levu stranu ulice, pokosio Kristinu i razvalio kapiju ispred koje je ona bila

KRAGUJEVAC - Umalo tragedija!Kristina M. (18) zadobila je, srećom, samo lakše povrede kada ju je ispred kapije njene kuće automobilom pokosio T. D. (35), koji je vozio mortus pijan. Saobraćajna nezgoda dogodila se u 2.15 u noći između subote i nedelje u Kosovskoj ulici u Kragujevcu, ispred kuće sa brojem 32, u kojoj Kristina živi s majkom Zoricom.- Devojka se vraćala iz grada. Dok je kroz kapiju ulazila u dvorište, ovaj manijak je na suprotnoj strani puta svojim kolima prvo udario u jedan parkirani automobil, a onda se odbio na levu stranu ulice, pokosio Kristinu i razvalio kapiju ispred koje je ona bila. Jadnica je pri padu rasekla glavu, ali, kako je moglo da bude, još je dobro prošla - priča stanarka kuće u susedstvu koja je želela da ostane anonimna.Prilikom uviđaja posle udesa utvrđeno je da je T. D. vozio pijan.- Imao je 1,89 promila alkohola u organizmu i po svoj prilici je zbog toga izgubio kontrolu nad automobilom. Odveden je u policijsku stanicu na trežnjenje i protiv njega će biti pokrenut postupak - rekao je Kurirov izvor u saobraćajnoj policiji.(B. V.)

Sanirana povredaDEVOJKA SE OPORAVLJA U BOLNICIPacijentkinja je primljena u Kliniku za neurohirurgiju s površinskim povredama glave. Rasekotine su joj zašivene, oporavlja se, ali je zadržana na posmatranju zbog opasnosti da je možda pretrpela i potres mozga usled udarca glavom - rečeno nam je u Kliničkom centru Kragujevac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track