VATRENI OBRAČUN: Mladić upucan u glavu na Vračaru
Foto: Dragan Kadić

VATRENI OBRAČUN: Mladić upucan u glavu na Vračaru

Crna Hronika -
Četvorica muškaraca pretukli su Željka Mitrovića, ubacili ga u automobil i potom ga s ranom od metka izbacili na ulicu. Sumnja se da su uzrok sukoba poslovi s narkoticima

BEOGRAD - Pretučen pa ustreljen. Željko Mitrović (31) teško je povređen juče oko 17 sati na Vračaru, kada su ga zasad nepoznate osobe pretukle i nasilno ubacile u automobil, posle čega su ga ranile iz vatrenog oružja u glavu.

Lokva krvi. Mitrović je bez svesti prebačen u Urgentni centar, gde je operisan. Lekari su se do zaključenja ovog izdanja borili za njegov život.

Prema rečima očevidaca, Mitrovića su četvorica muškaraca pretukla u Ulici generala Horvatovića i potom ga ubacila u automobil bele boje, kojim su se odvezli ka obližnjoj Đerdapskoj ulici, gde su ga prolaznici nedugo potom zatekli kako leži u lokvi krvi.

- Videla sam četvoricu momaka kako na silu ubacuju u automobil mladića kome je glava bila sva krvava. On se otimao i jaukao, a napadači su ga i rukama i nogama udarali i na kraju uspeli da ga ubace u vozilo. U tom koškanju povređenom su u jednom trenutku ispali ključevi, a jedan od batinaša uzeo ih je s kolovoza i stavio u džep. Potom su se odvezli ka Đerdapskoj ulici i skrenuli desno - rekla je stanarka obližnje zgrade, koja je jeziv prizor posmatrala iz svog stana, kroz prozor balkona.

Prema jednoj verziji događaja, Mitrovića su napadači upucali u automobilu kad je pokušao da pobegne, a potom ga u Đerdapskoj ulici izbacili i pobegli Ulicom gospodara Vučića. Prema drugoj, žrtva je uspela da se oslobodi i izađe iz vozila, posle čega je ka mladiću ispaljeno nekoliko hitaca, od kojih ga je jedan pogodio u glavu.

Nezvanično, policija prema prvim saznanjima sumnja da su uzrok ovog incidenta poslovi s narkoticima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track