Najnovije vesti

NESTAO: Kosmajac napustio Crnu Goru!
Foto: Kurir Štampano

U noći između nedelje i ponedeljka

NESTAO: Kosmajac napustio Crnu Goru!

Crna Hronika
17:14h
Policija je u nedelju u Tivtu uhapsila Kosmajčevog sina, Lazara (24), zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru. Lazar Kosmajac je bio suvozač u mercedesu koji je policija zaustavila radi kontrole i kažnjen je jer je najpre pobegao vozilom policiji

PODGORICA - Dragoslav Kosmajac, kog je premijer Srbije Aleksandar Vučić označio kao najvećeg narko dilera, napustio je Crnu Goru gde je boravio poslednjih dana.

Pozivajući se na izvore iz policije, CG dnevnik objavio je da je Kosmajac napustio Crnu Goru u noći izmedju nedelje i ponedeljka, te da policija pretpostavlja da je otišao u Bosnu i Hercegovinu. Kosmajac je krajem prošle nedelje iz Srbije doputovao u Crnu Goru sa ličnom kartom Slovačke, potvrdila je ranije Uprava policije Crne Gore.

Policija je saopštila da za njim nije rapisana međunarodna poternica, te da se crnogorskim državnim organima, povodom Kosmajca, zvanično nisu obraćali nadležni iz Srbije.

Policija je u nedelju u Tivtu uhapsila Kosmajčevog sina, Lazara (24), zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru. Lazar Kosmajac je bio suvozač u mercedesu koji je policija zaustavila radi kontrole i kažnjen je jer je najpre pobegao vozilom policiji.

Kosmajac je kasnije uhapšen i osuđen na deset dana zatvora, te sproveden u zatvor kod Podgorice. Dragoslav Kosmajac poseduje vilu u primorskom mestu Risan. On se u Beloj knjizi MUP-a Srbije iz 2001. pominje kao jedan od najznačajnijih trgovaca drogom. Premijer Srbije Aleksandar Vučić je u petak označio Kosmajca kao vodećeg narko bosa, posle čega je on napustio Srbiju.

(Beta/Dan)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track