(VIDEO) SNIMLJENA PLJAČKA MENJAČNICE: Subotičani se rvali i oterali razbojnika!
Foto: Printskrin Youtube

Zaposleni munjevito reagovali

(VIDEO) SNIMLJENA PLJAČKA MENJAČNICE: Subotičani se rvali i oterali razbojnika!

Crna Hronika -
Na stepenicama ispred menjačnice je došlo do rvanja između napadača i zaposlenog, a kada je radnik pozvao upomoć, iz agencije je istrčala i njegova koleginica, kada je pljačkaš pustio muškarca i pobegao

SUBOTICA - Nepoznati razbojnik pokušao je u utorak, u kasnim popodnevnim satima, da opljačka menjačnicu „Eco travel“, kod Mlečne pijace, ali je zahvaljujući prisebnoj reakciji zaposlenih, sprečen u tome, nakon čega je pobegao u nepoznatom pravcu.

Pošto se u istom prostoru nalaze menjačnica i turistička agencija, dvoje zaposlenih su u trenutku pokušaja pljačke, bili zauzeti poslovima vezanim za letovanja.

Razbojnik, koji je na glavi imao fantomku, kačket i kapuljaču, je ušao i pošto nikoga nije bilo u menjačnici, naslonio se na pult i stavio ruku u torbicu koju je držao u visini stomaka. U tom trenutku, iz agencije je izašao jedan od zaposlenih.

- Video sam ga s leđa, ali odmah mi je bio sumnjiv, jer je na glavi imao kapuljaču, iako je bilo toplo napolju. I dalje sam držao telefon u ruci i krenuo da ga zaobilazim u širokom luku, prema izlaznim vratima. Išao sam unazad, kada me je pogledao i krenuo prema meni. Uspeo sam da istrčim, iako je pokušao da me uhvati za košulju i uvuče unutra – priča zaposleni u „Eco travelu“.

Na stepenicama ispred menjačnice je došlo do rvanja između napadača i zaposlenog, a kada je radnik pozvao upomoć, iz agencije je istrčala i njegova koleginica.

- Tada je pustio mog kolegu i krenuo da beži ka prolazu koji vodi prema Mlečnoj pijaci. Odmah smo pozvali policiju. Patrola je za nekoliko minuta bila na licu mesta.

Nadamo se da će uspeti da identifikuju razbojnika i privedu ga, jer smo zaista uplašeni. Verovatno ćemo ubuduće, kada nema nikoga od klijenata, držati zaključana vrata – zaključuje radnica „Eco travela“.

(Subotica.com)

http://www.youtube.com/watch?v=vZryaD4J5As

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track