UHVAĆENI ILEGALCI KOD NIŠA: Osmorica Sirijaca zatražila azil u Srbiji!
Foto: Beta

Vozač pobegao

UHVAĆENI ILEGALCI KOD NIŠA: Osmorica Sirijaca zatražila azil u Srbiji!

Crna Hronika -
Policija je u akciji na autoputu Niš - Beograd u "opelu" francuskih registarskih tablica zatekla još 10 državljana Sirije i dva državljana Somalije bez ličnih dokumenata, od čega su osmorica zatražila azil, a dvojica sprovedeni u Prekršajni sud

NIŠ - Niška policija zatekla je kod Pukovca, na državnom putu Vranje - Niš, osmoro državljana Sirije koji su ilegalno ušli u Srbiju i koji su zatražili azil.

Na autoputu Niš - Beograd policija je kod Draževca noćas u "opelu" francuskih registarskih tablica zatekla još 10 državljana Sirije i dva državljana Somalije bez ličnih dokumenata, a policija za vozačem intenzivno traga, navode iz Policijske uprave.

Policija intenzivno radi na ovom slučaju krijumčarenja ljudi i ilegalnog prelaska državne granice, napominje se iz policije i dodaje su u tom postupanju na autoputu zaustavljene još dve osobe iz okoline Preševa.

Strani državljani koji su zatražili azil upućeni su u Centar za azil u Sjenici, a ostali su sprovedeni u niški Prekršajni sud koji je svima izrekao zatvor od 15 dana i meru udaljavanja iz Srbije u trajanju od dve godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track