BAHATI KOMŠIJA: Go vitlao oružjem i pretio prolaznicima u centru Beograda!
Foto: Zorana Jevtić

Policija intervenisala

BAHATI KOMŠIJA: Go vitlao oružjem i pretio prolaznicima u centru Beograda!

Crna Hronika -
S. M. (29) nekoliko sati bez odeće na sebi urlao s terase stana na četvrtom spratu zgrade u Makenzijevoj ulici

BEOGRAD - Inspektori beogradske policije priveli su juče S. M. (29) nakon što je nekoliko sati go s terase na četvrtom spratu zgrade u Makenzijevoj ulici, nasuprot sedišta komunalne policije, vitlao pištoljem! Kako nezvanično saznajemo, nakon hapšenja je utvrđeno da je S. M. u rukama držao gasni pištolj, a kod njega je pretresom nađena i bojeva municija! Na lice mesta, odmah po pozivu građana, stigla je i interventa jedinica s kompletnom zaštitnom opremom.Municija u stanu- Pripadnici policije ubrzo su razoružali pomahnitalog mladića. On je odmah priveden na saslušanje, nakon čega je pušten da se brani sa slobode. Policija će, po nalogu tužilaštva, protiv S. M. podneti krivičnu prijavu zbog nedozvoljenog držanja oružja - kaže izvor Kurira iz istrage.

Navukli mu šorc i košulju, pa ga priveli... Policajci odvode S. M.
Navukli mu šorc i košulju, pa ga priveli... Policajci odvode S. M.

Uplašeni stanari zgrade u Makenzijevoj ulici rekli su za Kurir da je S. M. uz glasnu muziku bukvalno divljao na terasi stana nekoliko sati pre nego što je stigla policija.- Mislili smo da je samo pitanje momenta kad će početi da gađa prolaznike... Delovao je pijano i kao da nije znao šta radi i gde se nalazi. Imali smo i ranije probleme s njim, često se dešavalo da preti komšijama - rekao je jedan od stanara zgrade koji nije želeo da mu se ime pominje u novinama.Instalirao kamereOn dodaje da je S. M. „bio čudan“.- Komšija se u zgradu doselio pre nekoliko meseci i čim je došao instalirao je kamere na glavnom ulazu i ispred svojih vrata. Niko nije smeo ništa da mu kaže iz straha da ne nastrada. S druge strane, primetili smo da u kasnim satima tu dolaze neki muškarci, a pojavljuju se i neke žene. Mnogo puta se čula galama iz njegovog stana... Pokušavali smo da mu objasnimo da želimo svoj mir, ali to do njega nije dopiralo. Ponašao se kao da je zgrada njegova - ispričao je naš sagovornik.

Sumnjivi posloviS. M. BIO MAKRO?Komšije navode da je S. M. redovno imao žensko društvo u stanu, a vrlo često su ga posećivali muškarci različite starosti.- Zbog toga pretpostavljamo da se bavio posredovanjem u prostituciji i poslovnoj pratnji. U prilog tome ide i činjenica da su privedene i dve žene koje su bile sa S. M. u stanu - rekao je jedan od stanara koji je želeo da ostane anoniman.

ČINJENICESatnica događaja u makenzijevoj ulici- 12.10 - prvi prolaznici javljaju da iz stana na četvrtom spratu dopire glasna muzika i da se na terasi nalazi go mladić- 12.45 - policija dobija obaveštenje da mladić drži pištolj u ruci i preti prolaznicima da će pucati u njih- 13.03 - patrola PS Vračar dolazi na lice mesta- 13.42 - stižu i pripadnici interventne jedinice- 14.00 - policija u punoj opremi ulazi u stan S. M.- 15.50 - nakon pretresa stana, policija izvodi dve žene koje su bile sa S. M. u stanu- 15.55 - čuvari reda izvode i S. M. iz zgrade i odvode na saslušanje, a posle davanja iskaza S. M. je pušten iz policije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track