STRAVIČAN UDES NA IBARSKOJ: Direktan sudar policijskog kombija i šlepera! 2 poginulo, 3 povređeno!
Foto: Tanjug

Saobraćaj u prekidu

STRAVIČAN UDES NA IBARSKOJ: Direktan sudar policijskog kombija i šlepera! 2 poginulo, 3 povređeno!

Crna Hronika -
Saobraćaj na putu Kraljevo -Raška u mestu Polumir je u prekidu, a formira se velika kolona vozila
1 / 5 Foto: Tanjug

KRALJEVO - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magistrali u mestu Dobre Strane, prema prvim informacijama, poginule su dve osobe, a tri povređene.

Poginuli su jedan policajac koji je upravljao policijskim vozilom i lice koje je prevoženo u Novi Pazar, a dva policajca koji su bili u pratnji u vozilu teško su povređeni, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Kako su rekli u MUP, nesreća se dogodila kada je policijska "marica" preticala i direktno udarila u šleper.

Do nezgode u mestu Dobre Strane kod Kraljeva došlo je kada se službeno vozilo "marica" Policijske uprave Subotica i subotičkih registarskih oznaka, kojim je u pravcu Raške upravljao policijski službenik D.G., a u kojem su se nalazili policijski službenici N.J. i Ž.I., kao i lice koje su sprovodili B.B, sudario sa kamionom marke „man“, novopazarske registracije, kojim je iz suprotnog smera upravljao R.M. (34) iz Novog Pazara.

D.G. i B.B. su preminuli na licu mesta, dok su N.J. i Ž.I. zadobili teške telesne povrede i prebačeni su u Zdravstveni centar "Studenica“ u Kraljevu, navodi se u saopštenju kraljevačke policije.

Uviđaj je izvršio zamenik Osnovnog javnog tužioca u Kraljevu u prisustvu pripadnika Policijske uprave Kraljevo.

Saobraćaj na ovom delu puta je još u prekidu.Milovan Pavlović koji je bio očevidac ovog udesa kaže za Tanjug da je čuo trasak, posle čega se video dim.

“Kada smo videli da je bezbedno, prišli smo vozilu, i ugledali smo dvojicu koji su davale znake života. Jedan je imao teške povrede potkolenice i zapomagao je. Loše telefonske veze u ovom delu Ibarske magistrale su nam stvorile probleme, pa je prošlo malo više vremena dok su stigli spasioci i hitna pomoć”, ispričao je Pavlović.

U marici je bilo četvoro ljudi, od kojih su jedna žena i jedan muškarac stradali, dok su još dve osobe povređene. Vozač šlepera novopazarskih tablica prošao je sa lakšim povredama ruke.

Saobraćaj je u prekidu i u oba smera formirane su kolone. Mesto Dobre Strane nalazi se na tridesetom kilometru na putu od Kraljeva prema Raški.

(Tanjug/RTS/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja