REBIĆ: Svedoci tvrde, policijski kombi nije preticao!
Foto: Printscreen You Tube

Stravična saobraćajna nesreća na Ibarskoj magistrali

REBIĆ: Svedoci tvrde, policijski kombi nije preticao!

Crna Hronika -
Svedoci su izjavili da nije bilo preticanja, već da je policijsko vozilo prešlo na levu stranu puta, i da je došlo do sudara sa kamionom, rekao je Rebić

KRALJEVO – Načelnik Uprave saobraćajne policije Srbije Vladimir Rebić izjavio je danas da će istraga pokazati koji su uzroci jutrošnjeg sudara policijskog kombija i kamiona u mestu Dobre strane, na putu Kraljevo – Raška.

“Svedoci su izjavili da nije bilo preticanja, već da je policijsko vozilo prešlo na levu stranu puta, i da je došlo do kontakta i teške saobraćajne nesreće u kojoj su dva lica izgubila život, a dva su teško povređena”, rekao je Rebić na mestu udesa.

Rebić kaže da su policajci vrlo brzo zbrinuti u Zdravstvenom centruu Kraljevu, i da će u toku popodneva imati više informacija o njihovom zdravstvenom stanju, kao i da se nada da nisu životno ugroženi.

Saobraćaj je na putu Kraljevo – Raška posle više od šest sati prekida, ponovo je prohodan, ali se vozila naizmenično propuštaju.

Podestimo u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magistrali u mestu Dobre Strane, poginule su dve osobe, a tri povređene kada se policijska marica sudarila sa kamionom novopazarskih registracija.

U nesreći poginuli su jedan policajac koji je upravljao policijskim vozilom i osoba koja je prevožena u Novi Pazar, a dva policajca koji su bili u pratnji u vozilu teško su povređeni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track