STRAVIČAN UDES NA IBARSKOJ: Povređeni policajci biće helikopterom prebačeni u Beograd!
Foto: Tanjug

Veliki broj povreda

STRAVIČAN UDES NA IBARSKOJ: Povređeni policajci biće helikopterom prebačeni u Beograd!

Crna Hronika -
V.D. direktor Zdravstvenog centra “Studenica Zvonko Veselinović izjavio je da operacije dvojice policajaca još nisu gotove i da će se, čim se steknu uslovi biće helikopterom transportovati u Beograd

KRALJEVO - Dvojica policajaca Ž.I. i N.J. koji su jutros povređeni u saobraćajnoj nesreći na putu Kraljevo-Raška nalaze se u u kraljevačkoj bolnici, i njihovo stanje je stabilno, ali operacije nakon teških povreda još nisu završene,izjavio je Zvonko Veselinović, v.d. direktora Zdravstvenog centra “Studenica” u Kraljevu.

“Njih dvojica su jutros primljeni u bolnicu i odmah se pristupilooperativnom lečenju. Kod teže povređenog Ž.I. operacija traje već četiri sata, kako bi se razrešili mnogobrojni problemi nastali nakon povređivanja”, rekao je Veselinović, odgovarajući na pitanja novinara da noga policajca Ž.I. nije amputirana, iako je doživela tešku povredu.

Veselinović kaže će povređeni policajci biti hirurški zbrinuti u Zdravstvenom centru u Kraljevu, i da će se, čim se steknu uslovi, a plan je da to bude još večeras, helikopterom transportovati u Beograd.

“Zbog mnogobrojnih teških povreda, i postopertivnih komplikacija, u dogovoru sa policijom, odlučeno je da budu transportovani u višu zdravstvenu ustanovu”, rekao je Veselinović.

Policijski službenik D.G. (34) iz Sombora i lice koje je prevoženo policijskim službenim vozilom B.B. (46) su poginuli a policajci N.J. (34) i Ž. I.(36) iz Subotice su teško povređeni u udesu koji se dogodio danas oko 9.30 časova na putu Kraljevo-Raška, saopštila je PU Kraljevo.

Do nezgode u mestu Dobre Strane kod Kraljeva došlo je kada se službeno vozilo "marica" Policijske uprave Subotica i subotičkih registarskih oznaka, kojim je u pravcu Raške upravljao policijski službenik D.G., a u kojem su se nalazili policijski službenici N.J. i Ž.I., kao i lice koje su sprovodili B.B, sudario sa kamionom marke „man", novopazarske registracije, kojim je iz suprotnog smera upravljao R.M. (34) iz Novog Pazara.

D.G. i B.B. su preminuli na licu mesta, dok su N.J. i Ž.I. zadobili teške telesne povrede i prebačeni su u Zdravstveni centar "Studenica" u Kraljevu, navodi se u saopštenju kraljevačke policije.Uviđaj je izvršio zamenik Osnovnog javnog tužioca u Kraljevu u prisustvu pripadnika Policijske uprave Kraljevo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track