Ustavni sud odbio žalbu Joce Amsterdama!
Foto: Fonet

Ubistvo Gorana Marjanovića Goksija Bombaša

Ustavni sud odbio žalbu Joce Amsterdama!

Crna Hronika -
Jocić se žalio na presudu Višeg suda u Beogradu od 3. juna 2010. godine kojom je osuđen na 15 godina zatvora zbog krivičnog dela ubistva u podstrekavanju, a koju je Apelacioni sud potvrdio 18. februara 2011. godine

BEOGRAD - Ustavni sud odbio je žalbu Sretena Jocića (52) zvanog Joca Amsterdam, koju je podneo u julu 2011. godine zbog povrede prava na pravično suđenje.

Jocić se žalio na presudu Višeg suda u Beogradu od 3. juna 2010. godine kojom je osuđen na 15 godina zatvora zbog krivičnog dela ubistva u podstrekavanju, a koju je Apelacioni sud potvrdio 18. februara 2011. godine.

Jocić je osuđen zbog ubistva Gorana Marjanovića Goksija Bombaša 1995. u Beogradu, kada je ubijena i njegova devojka Marija Đorđević, a još tri osobe su teže ranjene.

U svojoj žalbi, on je između ostalog, naveo da su postojale brojne nepravilnosti u vezi sa ispitivanjem ključnog svedoka bivšeg policajca Zorana Đorđevića tokom prvostepenog postupka, a potom da Apelacija nije ozbiljno razmatrala nijedan od njegova 104 žalbena navoda.

( Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja