KRISTIJAN SE PREBACIO U TREBINJE: Preživeo sam multisadističko smaranje CG policije!
Foto: Dragan Kadić

Oglasio se na Fejsbuku

KRISTIJAN SE PREBACIO U TREBINJE: Preživeo sam multisadističko smaranje CG policije!

Crna Hronika -
Posle upozorenja da nije bezbedan, Golubović je posle drugog privođenja jutros u 6 sa rešenjem o proterivanju napustio Crnu Goru

BEOGRAD – Aleksandar Kristijan Golubović (44) koga je podgorička policija privela na informativni razgovor da bi ga upozorila da nije bezbedan u Crnoj Gori rano jutros napustio je tu državu i trenutno se nalazi u Trebinju.

On je dok je boravio na teritoriji ove države za dva dana dva puta privođen, a Budvi policija mu je uručila rešenje o proterivanju iz Crne Gore

„ Aleksandar je morao do jutros u šest sati da napusti Crnu Goru. Policija mu nije uopšte objasnila koji je pravi razlog zašto mora da napusti Crnu Goru i od koga mu je ugrožena bezbednost. Pancir koji mu je oduzet u Podgorici, kada je priveden policija mu nije vratila, a najverovatnije i neće, kaže Kristijanov najbolji prijatelj Boske.

Kristijan Golubović je po dolasku u Trebinje oko 13 časova na svom Fejsbuk profilu napisao post:

„ Napokon... Trebinje, nakon multisadističkog smaranja od strane CG policije..“ , napisao je na svom postu Golubović.

Njegov advokat Nikola Todorović u razgovoru za portal Kurira rekao je da sa Golubovićem nije bio u kontaktu od juče.

" Ono što znam je da su mu prekjuče rekli da se brinu za njegovu bezbednost u Crnoj Gori i da su ga zbog toga priveli na informativni razgovor. Njemu su u Podgorici skrenuli pažnju da ne mogu da granatuju za njega dok boravi u Crnoj Gori. Saznao sam da je okačio rešenje na Fejsbuku i da je u Trebinju. Pretpostavljam da će se kratko zadržati u Trebinju i da će se onda vratiti u Beograd, rekao je Todorović.

Podsetimo Aleksandar Kristijan Golubović je sa svojim prijateljima krenuo u posetu manastiru Ostrog. Njega je po ulasku u CG počela da prati policija, i na ulasku u Podgoricu privela i odvela u policijsku stanicu na informativni razgovor, gde su ga proveravali zbog bezbednosti i tom prilikom oduzeli pancir koji je nosio sa sobom.

Golubović se na svom Fejsbuk profilu požalio da je tokom saslušanja dobio samo jednu flašicu vode, kao i da su mu komične tvrdnje policije da mu je bezbednost ugrožena.

- Sve mi je to smešno jer, ako mi je život u opasnosti onda nisu smeli da mi oduzimaju pancir, napisao je Kristijan.

Podsetimo Kristijan Golubović i trojica njegovih prijatelja privedeni su prvi put na informativni razgovor u Centar bezbednosti Podgorica 8.jula ove godine. Golubović i njegovi prijatelji privedeni su na razgovor nakon što je policija na ulazu u Podgoricu najpre zaustavila, a zatim i pretresla automobil u kome su se oni nalazili. Posle informativnog razgovora u CB Podgorica, Golubović je pušten na slobodu. On je inače četiri i po sata ispitivan u policiji.

Drugi put Aleksandar Kristijan Golubović, u sredu uveče oko 20.30 sati ponovo priveden u Budvi! U stanici policije uručeno mu je rešenje o proterivanju iz Crne Gore!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track