HORGOŠ: 28.000 cigareta švercovao u sedištima, tapacirungu i haubi
Foto: Uprava Carina

Uspeh carinika

HORGOŠ: 28.000 cigareta švercovao u sedištima, tapacirungu i haubi

Crna Hronika -
Carinici su cigarete pronalazili na najrazličitijim mestima u automobilu, počevši od naslona prednjih i zadnjih sedišta, u zadnjim sedištima, u podovima ispred prednjih i zadnjih sedišta, ispod tapacirunga u prtljažniku, u zadnjim desnim vratima i ispod haube motora

BEOGRAD - Carinici su na graničnom prelazu Horgoš sprečili pokušaj srpskog državljanina da prokrijumčari 28.200 komada raznih cigareta iz Srbije, saopštila je danas Uprava carina.

Cigarete "marlboro crveni", "marlobro gold", "kamel", "vinston" i "filip moris red", pronađene su tokom detaljne kontrole autombila marke "fijat punto klasik" beogradskih registarskih oznaka.

Carinici su cigarete pronalazili na najrazličitijim mestima u automobilu, počevši od naslona prednjih i zadnjih sedišta, u zadnjim sedištima, u podovima ispred prednjih i zadnjih sedišta, ispod tapacirunga u prtljažniku, u zadnjim desnim vratima i ispod haube motora.

Protiv vozača je pokrenut prekršajni postupak, cigarete su privremeno zadržane, a s obzirom na to da vrednost otkrivenih cigarete prelazi trećinu vrednosti vozila u kome su cigarete otkrivene, privremeno je zadržan i automobil.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track