NAPAD U TUNELU: Koroman ipak ide u zatvor?

Bivši kapiten Zvezde ponovo na sudu

NAPAD U TUNELU: Koroman ipak ide u zatvor?

Crna Hronika -
Nekadašnji fudbaler već kažnjen uslovno, a ako bude proglašen krivim za napad na Božanu Ranković, mogao bi da završi na robiji

BEOGRAD - Bivši kapiten Crvene zvezde i nekadašnji fudbalski reprezentativac Ognjen Koroman, koji je osuđen na uslovnu kaznu zbog napada na fudbalera Duška Dukića u tunelu Marakane u decembru 2009. i nanošenja lakših povreda, ipak bi na kraju mogao da završi u zatvoru! Međutim, da bi se to desilo, potrebno je da bude kažnjen za šamaranje bivše ljubavnice Božane Ranković u postupku koji bi se mogao okončati na jesen!Suđenje u septembru- Bivši fudbaler je osuđen na četiri meseca zatvora, uslovno na godinu dana. Međutim, ako i u drugom postupku koji se vodi Koroman bude oglašen krivim, postoji velika mogućnost da sudija opozove uslovnu kaznu i osudi ga na zatvorsku - kaže izvor Kurira iz Palate pravde.Naš sagovornik navodi da od sudije koji će voditi postupak za šamaranje Božane Ranković praktično zavisi konačna odluka da li će sukob s fudbalerom Duškom Dukićem iz 2009. Koroman morati da plati zatvorom!- Koroman nije došao na izricanje presude na suđenju za napad na Duška Dukića jer je s porodicom bio na letovanju. Da je bio prisutan i odbio pravo na žalbu, s obzirom na to da je reč o takozvanom skraćenom postupku, presuda bi već bila pravosnažna - objašnjava naš sagovornik iz Palate pravde.Šamari pred sinomDrugi postupak protiv bivšeg fudbalera vodi se pred Prvim osnovnim sudom.- Koroman bi o optužbama trebalo da se izjasni u septembru. Njemu se na teret stavlja da je 28. maja 2012. godine u Ulici kapetana Zavišića svojoj tadašnjoj ljubavnici Božani Ranković udario šamar. Svađa između njih dvoje navodno je izbila u kolima, a kulminirala u stanu u kojem Božana živi s njihovim zajedničkim sinom - objašnjava naš sagovornik.Bivša ga branilaTokom dosadašnjeg postupka saslušana je i Irena Koroman, bivša Ognjenova supruga. Ona je tada stala u Ognjenovu odbranu i navela da on nikad nije bio nasilan, ali potvrdila je da je jednim delom razlog njihovog razvoda bila upravo Božana.

Bez ružnih reči... Irena Koroman
Bez ružnih reči... Irena Koroman

NestalaBOŽANU SUD NE MOŽE DA NAĐEBožanu Ranković, koja u postupku protiv Koromana ima status oštećene, sud dosad nije uspeo da nađe, a ishod postupka koji se vodi protiv bivšeg fudbalera, mogao bi zavisi upravo od njenog svedočenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja