OTKRILA GA MEDICINSKA SESTRA: Lekar u ordinaciji rasturao drogu!
Foto: Shutterstock

Priveden u policiju

OTKRILA GA MEDICINSKA SESTRA: Lekar u ordinaciji rasturao drogu!

Crna Hronika -
Policija je prilikom pretresa ordinacije u kojoj je lekar pregledao pacijente pronašla marihuanu, beličastu praškastu materiju, za koju se sumnja da je opojna droga i vagicu za precizno merenje

BEOGRAD - Doktor Kliničko-bolničkog centra Zvezdara N.D. (51) uhapšen je u ponedeljak zbog sumnje da se bavio preprodajom narkotika.

Policija je prilikom pretresa ordinacije u kojoj je lekar pregledao pacijente pronašla marihuanu, beličastu praškastu materiju, za koju se sumnja da je opojna droga i vagicu za precizno merenje.

Slučaj je otkriven nakon što je jedna od medicinskih sestara zaposlenih na radnom stolu lekara N.D. pronašla nedozvoljene supstance i o otome odmah obavestila nadležne. Odmah je pozvana i polcija, koja je zatekla narkotike i vagicu za precizno merenje, na lekarovom radnom mestu i njegovoj jakni.

Droga je zaplenjena, a doktor je priveden u policijsku stanicu gde mu je izrečena mera zadržavanja do 48 časova.

Na odeljenju na kome lekar radi potvrđeno je saznanje o njegovom hapšenju, ali niko nije bio voljan da komentariše postupke svog kolege, a načelnik odeljenja na kome je lekar zaposlen je na odmoru, kao i direktorka KBC Zvezdara dr Aleksandra Aranđelović.

( Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja