PROFESOR LOPOV: Nastavnik fizičkog ukrao 65 bicikala u Valjevu i Kraljevu!
Foto: Thinkstock

Stevo Đelošević (62) uhapšen zbog serije krađa

PROFESOR LOPOV: Nastavnik fizičkog ukrao 65 bicikala u Valjevu i Kraljevu!

Crna Hronika -
Šema Osumnjičeni je dvotočkaše najčešće krao iz kafića, potom ih preprodavao na buvljaku u Bubanj potoku, a najskuplje je odvozio u Bosnu

VALJEVO - Stevo Đelošević (62), profesor fizičkog u Čačku, uhapšen je zbog sumnje da je u Valjevu i Kraljevu ukrao čak 65 bicikala! Đelošević je priveden u Valjevu, gde je došao sa ukradenim biciklom koji vredi oko 6.000 evra! Prema saznanjima Kurira, Đelošević, koji kao nastavnik radi u Prehrambeno-ugostiteljskoj školi u Čačku, sumnjiči se da je u Valjevu ukrao 15 bicikala, a na području Kraljeva čak 50! Kradene bicikle preprodavao je u Bubanj potoku i u Bosni i Hercegovini.Pakovao ih u karavan- Đelošević je imao nekoliko načina za krađu bicikala, koje je uglavnom otimao ispred kafića. Prvo bi snimio lokal ispred kojeg ima bicikala koji nisu zaključani. Onda bi ušao u kafić, popio piće, a potom seo na tipovani bicikl i odvezao se do svojih kola, koja su bila parkirana u blizini. U svoj karavan je pakovao sve ukradene dvotočkaše i potom ih preprodavao. Uglavnom je na ovaj način krao, ali jedan deo bicikala uzimao je u pojedinim naseljima. Jednostavno, na meti su mu bili svi neobezbeđeni bicikli - navodi izvori blizak istrazi.Odvozio polovnjakeĐelović je krađe u Valjevu počinio za poslednja tri meseca.- On je u krađe dolazio u razmacima. Prema našim saznanjima, po dolasku u Valjevo krao bi bicikl-dva. To su sve bili polovnjaci, tako da je teško utvrditi njihovu stvarnu cenu. Ukradene bicikle prodavao je na pijaci u Bubanj potoku, a one skuplje je dodatno sređivao i farbao, a potom ih prodavao po Bosni. Još utvrđujemo da li je imao neki uigrani lanac prodaje ukradenih dvotočkaša - kaže naš izvor.

Dvostruki život... Stevo Đelošević
Dvostruki život... Stevo Đelošević

Pušten nakon saslušanjaSVE PRIZNAO POLICIJIProfesor fizičkog je posle hapšenja priznao sve krađe i opisao način na koji je krao dvotočkaše.- Nije se opirao prilikom hapšenja, a kad smo ga doveli u policiju, priznao je sve krađe u Valjevu i Kraljevu - navodi naš izvor.Osumnjičeni je nakon saslušanja u valjevskoj policiji pušten da se brani sa slobode, a protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krađu.

Đelošević omiljen u društvu i veliki kavaljer KOLEGE NE VERUJU POLICIJIKolege iz Prehrambeno-ugostiteljske škole u Čačku kažu da je Đelošević jedan od omiljenijih članova njihovog kolektiva i sumnjaju u istinitost novinskih napisa.- Lično ne verujem u to što se piše za našeg kolegu. Tačno je da Stevo već godinama na posao dolazi biciklom, da je sportski tip i da voli biciklizam, ali da krade i preprodaje, ne ide mi uz njega - kažu kolege iz škole.Nastavnica u školi kaže da je Đelošević, koji je ranije bio i zamenik direktora, izuzetno zabavan i prijatan čovek.- Svako ko poznaje našeg kolegu zna da je on veoma druželjubiv čovek, galantan i predusretljiv. Na svakoj zabavi u kolektivu on je taj koji atmosferu među kolegama drži na visokom nivou. Ne verujem da je krao bicikle - kaže Đeloševićeva koleginica.Direktor škole Dragan Kovačević bio je šokiran.- Potpuno sam iznenađen. Ukoliko je ova informacija tačna, ako se za to dobije nalog, škola će preduzeti zakonom predviđene mere - kaže Kovačević. (D. Č.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track