TRAGEDIJA: Vir odneo najbolje drugove
Foto: Nemanja Pančić

Utopili se mladići u Dunavu

TRAGEDIJA: Vir odneo najbolje drugove

Crna Hronika -
Bojan Jovanović (18) i Miloš Bešević (18) iz Belegiša udavili se u Dunavu, a njihova drugarica Sandra Jovanović (18) spasena u poslednji čas

STARA PAZOVA - Bojan Jovanović (18) i Miloš Bešević (18) iz Belegiša udavili su se juče oko 13 sati u Dunavu, dok je njihovu drugaricu Sandru Jovanović (18) iz dunavskih talasa uspeo da spase lokalni čamdžija.Troje drugova iz osnovne škole otišlo je juče na kupanje na plažu Belegiš. Mladiće je povukao vir Dunava koji ih je za svega nekoliko trenutaka progutao. Meštani Stare Pazove su u šoku i niko nije mogao ni da zamisli da bi ovakva tragedija mogla da se dogodi, tim pre što su i Miloš i Bojan bili sportisti.Miloš prvi ušao u vodu- U vodu je prvo ušao Miloš, za njim Bojan i na kraju Sandra. Ona je posle nesreće rekla da voda uopšte nije bila duboka, ali da je Miloš odjednom počeo da se davi. Dok se ona okrenula da potraži pomoć, dvojica njenih drugara nestala su s površine - objasnio je jedan od meštana koji je dobro poznavao tragično nastradale momke.On je naveo i da je čamdžija čuo zapomaganje devojke, koju je uspeo da izvuče iz vode.- Dok je Sandru stavio u čamac i okrenuo se, Bojana i Miloša više nije bilo. Da su ostali na površini još minut-dva, uspeo bi da ih izvuče. Verovatno ih je brzak odneo. Bili su divni momci, ovo je ogromna tuga - priča meštanin.Ronioci izvukli telaTela nesrećnih mladića ronioci su izvukli nekoliko sati kasnije, oko 19 časova.Meštanin navodi da je Bojan završio srednju školu „Branko Radičević“ u Staroj Pazovi i da je upisao višu školu, dok je Miloš išao u Ekonomsku školu u Zemunu. Miloš je živeo s ocem i majkom, a lane mu se udala sestra, koja ima ćerkicu koju je Miloš obožavao.

Preživela...Sandra Jovanović
Preživela...Sandra Jovanović

Zlo nikad ne ide samoBOJANOVA SESTRA POGINULA U SAOBRAĆAJKIBojanovim najbližima sada je najteže. Da tragedija bude još veća, Bojanu je pre nekoliko godina u saobraćajnoj nesreći poginula sestra - naveo je komšija Belegišanin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track