SMRT NA KIPRU: Kragujevčanina (25) potopio drugi talas!
Foto: Facebook

Došao u posetu ujaku

SMRT NA KIPRU: Kragujevčanina (25) potopio drugi talas!

Crna Hronika -
Nenad J. (25) tragično je nastradao dok se kupao u nemirnom moru na najpoznatijoj plaži u Limasolu, kada su ga poklopili talasi zbog čega nije uspeo da ispliva i spasi se

LIMASOL - Diplomirani pravnik iz Kragujevca Nenad J. (25) utopio se prekjuče u moru nedaleko do grada Limasola na Kipru.

Kako Kurir saznaje Nenad je tragično nastradao kada ga je najpre poklopio jedna talas, a zatim i drugi koji je zapravo bio koban, zbog čega on nije uspeo da ispliva nego je potonuo, budući da je more poslednjih nekoliko dana bilo jako nemirno zbog vetra.

Inače Nenad nije doputovao turistički na odmor na Kipar, nego je došao da poseti svog ujaka koji živi na ovom ostrvu i koga nije video punih 15 godina. On je završio Pravni fakultet u Kragujevcu, ali pošto nije mogao da pronađe posao odlučio je da ode na Kipar kako bi sebi obezbedio bolju egzistenciju.

Nesreća se dogodila na najpoznatijoj plaži u Limasolu koja je vlasništvo hotela “Le Meridien” na kom se i dogodila tragedija, a inače na kome ne postoji služba spasavanja.

Povike ljudi sa plaže čuo je konobar. A u potragu do odlaska Hitne pomoći uključila se služba obezbeđenja hotela i još nekolicina radnika “Le Meridiena”, a telo mladića pronađeno je nedaleko od pristaništa gde ga je odnela morska struja.

Lekari hitne pomoći po dolasku pokušali su da reanimiraju Nenada J., ali na žalost bezuspešno, pa su lekari konstatovali smrt.

Nastradali mladić iza sebe je ostavio sestru i majku, dok mu je otac umor pre četiri godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja