SAMOUBICA IZ PROTESTA: Okončana drama na Tramvajskom mostu, mladić odustao od skoka!

Srećan kraj

SAMOUBICA IZ PROTESTA: Okončana drama na Tramvajskom mostu, mladić odustao od skoka!

Crna Hronika -
Muškarac je posle skoro tri sata sišao s luka, nakon čega je odvezen kolima Hitne pomoći

BEOGRAD - Saša K. (39) popeo se u sredu sa srpskom zastavom u ruci na luk Starog savskog mosta i, preteći samoubistvom, tražio od policije da mu dovede novinara Mladena Mijatovića kako bi preko njega javnosti skrenuo pažnju na srpske ratnike i veterane i na istoriju naše zemlje.

Muškarac je posle skoro tri sata sišao s luka, nakon čega je odvezen kolima Hitne pomoći.Saša K. je otac dvoje dece, ima suprugu i posao, a poreklom je iz Bileće u Republici Srpskoj.

On se na konstrukciju mosta popeo oko 16 sati, a ubrzo su na mesto događaja došli policija, Mladen Mijatović, pregovarački tim MUP, Hitna pomoć i vatrogasci. Sve vreme je ispod mosta bila i rečna policija, a smer ka Novom Beogradu bio je blokiran.- Muškarac je izrazio nezadovoljstvo time što, kako je rekao, srpski narod ne pridaje dovoljno pažnje svojoj istoriji i borcima koji su učestvovali u otadžbinskim ratovima. Kao primer je naveo broj pregleda na Jutjubu, gde su, kako je naveo, mnogo gledanije pesme nekih pevača i pevačica u odnosu na filmove ili klipove sa istorijskim sadržajem - rekao je Mijatović za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track