IGOR JURIĆ OTAC UBIJENE TIJANE: Moj će život biti misija da se ovakve stvari nikad nikom ne dese

Imam podršku mog anđela

IGOR JURIĆ OTAC UBIJENE TIJANE: Moj će život biti misija da se ovakve stvari nikad nikom ne dese

Crna Hronika -
Znam da ću u toj svojoj misiji imati podršku mog anđela, koji nas sada sve posmatra odgore. Neka nas Bog čuva!, rekao je otac ubijene devojčice

BAJMOK - Iščekivanje i neizvesnost odgurnule su tuga i jecaji, a na stolu Tijanina slika i pored nje upaljena sveća. U svom poslednjem obraćanju Igor Jurić kaže:

- Ja sam svoje izgubio i nadam se najstrožoj kazni za njenog ubicu, pa zato svi vi komšije, prijatelji čuvajte svoju decu, čuvajte ih jer hteli mi to priznati ili ne našim ulicama šetaju ljudi koji su zli, koji su spremni na najgora moguća dela što je moja Tijana osetila na svojoj koži, rekao je Igor Jurić i dodao.

" Moj će život biti misija da se borim da se ovakve stvari nikad nikome ne dese jer znam kroz šta sam ja prošao! A znam da ću u toj svojoj misiji imati podršku mog anđela, koji nas sada sve posmatra odgore. Neka nas Bog čuva!, zaključio je Igor Jurić.

Podsetimo Tijana Jurić je oteta u noći između 25 i 26 jula ove godine u Bajmoku i ubijena je svega nekoliko časova kasnije. Iako se nije znalo za njenu smrt 13 dana policija je intenzivno tragala za njom, sve dok u sredu uveče u mesari u Surčinu nije uhapšen Dragan Đurić koji je policiji priznao da je kolima udario Tijanu Jurić, a kada je zapomagala i dozivala u pomoć udario je, skiunuo odeću sa nje i zakopao je u polju desetak kilometara od Sombora.

On je na poligrafu pao na svim pitanjima, a policiji je pokazao mesto gde je zakopao Tijanu I tom prilikom nije pokazivao nikakvo kajanje.

( Bajmok.co)

POGLEDAJTE SNIMAK ADRIA MEDIA TV:

http://www.youtube.com/watch?v=dGyWovolGKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track