KOSOVSKA MITROVICA: Zapaljen automobil ispred zatvora
Foto: Fonet Ap Ilustracija

Istraga u toku

KOSOVSKA MITROVICA: Zapaljen automobil ispred zatvora

Crna Hronika -
Sinoć oko 23 sata zapaljen je automobil marke “Fiat stilo” čiji je vlasnik kosovski Srbin M.J. inače radnik zatvora u Kosovskoj Mitrovici. U požaru je oštećeno još jedno vozilo

KOSOVSKA MITROVICA - Jedno putničko vozilo zapaljeno je dok je drugo oštećeno u požaru koji je sinoć oko 23 sata najverovatnije podmetnut u Kosovskoj Mitrovici, rečeno je u Kosovskoj policiji

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić izjavio je da je sinoć oko 23 sata zapaljen automobil marke “Fiat stilo” čiji je vlasnik kosovski Srbin M.J. inače radnik zatvora u Kosovskoj Mitrovici.

U požaru koji je, kako pokazuju prvi rezultati istrage, podmetnut oštećen je i automobil marke “WV Polo” koji je bio parkiran pored vozila koji zapaljen, dodao je Bojić. Vozila su zapaljena u ulici Filipa Višnjića ispred mitrovičkog zatvora i ovo je drugi slučaj paljevine automobila u Kosovskoj Mitrovici ove sedmice.

Kosovska policija je i ovaj slučaj okarakterisala kao izazivanje opšte opasnosti, a za počiniocem se traga.Perthodno su u Kosovskoj Mitrovici na sličan način pre tri dana u ranim jutarnjim satima izgorela dva automobila čiji je vlasnik Srbin iz Kosovske Mitrovice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track