CRKVINE: Troje Nišlija povređeno u sudaru  alfe romeo i tojote!
Foto: Fonet/Ilustracija

Saobraćajna nesreća

CRKVINE: Troje Nišlija povređeno u sudaru alfe romeo i tojote!

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila kada je vozač alfe romeo niških tablica koji se kretao prema Podogorici, prešao u suprotnu saobraćajnu traku i sudario se sa tojotom podgoričkih registracija

PODGORICA - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na putu Kolašin-Podgorica, u mestu Crkvine, teže su povređene tri osobe iz Niša.

U saobraćajnoj nezgodi koja se oko 9:20 dogodila na magistrali između Kolašina i Podgorice, teže je povređen Dalibor Stojanović(36) iz Niša i njegova supruga koji su se nalazili u putničkom automobilu marke "alfa romeo 156" registarskih tablica NI-110-TK.

Oni su transportovani u Klinički centar Crne Gore dok je nešto kasnije sa lakšim telesnim povredama prebačeno i dete starosti između dve i četiri godine koje je takođe bilo u ovom automobile, piše "Pobjeda" na svom sajtu.

Kod tunela broj 27, ispod Crkvina, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke "tojota" registarskih tablica PG-DM-047 kojim je upravljao Komnen Nedović i putničko motorno vozilo registarskih tablica NI-110-TK kojim je upravljao Dalibor Stojanović (36).

U vozilu podgoričkih tablica, troje ljudi je lakše povređeno."Alfa romeo 156" niških tablica se kretao iz Kolašina ka Podgorici i dolaskom na kritično mesto je prešao na drugu kolovoznu traku i ostvario kontakt sa "tojotom" podgoričkih tablica.

Na toj deonici puta saobraćaj je bio u prekidu oko sat i po vremena, a istraga nesreće je u toku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track