Najnovije vesti

OTAC UBIJENOG LUKE: Kada je Stefanović javio za ubicu pao mi je teret s leđa!
Foto: Tanjug

Ubistvo na Brankovom mostu

OTAC UBIJENOG LUKE: Kada je Stefanović javio za ubicu pao mi je teret s leđa!

Crna Hronika
Policija je Bojanu Jovanoviću potvrdila vest da je Marko Milićev usmrtio njegovog sina, čime je okončana neizvesnost koja je trajala 20 dana o tome ko je na Brankovom mostu usmrtio Luku Jovanovića

BEOGRAD - Bojan Jovanović, otac tragično nastradalog Luke, rekao je za Kurir da je informaciju o tome da je Marko Milićev usmrtio njegovog sina dobio od ministra policije Nebojše Stefanovića samo desetak minuta pre nego što je Stefanović taj podatak zvanično saopštio na konferenciji za novinare.

- Ministar me je, kao čovek koji ima porodicu i na kraju krajeva kao čelni čovek srpske policije, pozvao telefonom i rekao da je vozač "mini-kantrimena" identifikovan! Ne mogu da vam opišem šta sam u tom trenutku osećao, kao da mi je neko skinuo ogroman teret s leđa - priča Bojan za Kurir.

Nakon što im je ministar Stefanović javio informaciju koju su tako željno čekali danima, Bojan i Lukina maćeha Sanja dobili su poziv iz policijske stanice u Ulici despota Stefana.

- Tamo su nam potvrdili vest koju smo čekali 20 dana, a kad su nam rekli da se zna ko je usmrtio Luku, spontano smo zagrlili jedni druge! Bili su tu Veselin Milić, načelnik beogradske policije, i Nebojša Marković, načelnik UKP. To je bila kruna naše saradnje, a ovim gestom su nam pokazali da su oni, pre svega, ljudi koji pošteno rade svoj posao! Neizmernu zahvalnost dugujemo i svim onim operativcima koji su na terenu bukvalno radili 24 sata! Nijh je bilo oko 120 i sada uporne rade na tome da nađu vozilo ubice - kaže Sanja.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...