OTAC UBICE IZ NIŠKOG ZATVORA: Što ne ubih sina, bar bi snajka bila živa!
Foto: Kurir Štampano

Oplakuje Bojanu

OTAC UBICE IZ NIŠKOG ZATVORA: Što ne ubih sina, bar bi snajka bila živa!

Crna Hronika -
Ivan je bio surov prema svima, a ženu je često tukao, kaže Ljuba Milovanović, čiji je sin Ivan (35) u zatvoru zadavio bivšu suprugu Bojanu kad mu je došla u posetu

NIŠ - Moj sin Ivan je bio bahat i surov prema svima. Prvo je nas izbacio iz kuće da godinu i po budemo podstanari, a suprugu Bojanu je često maltretirao, kinjio i tukao. Ne znam zašto mu je u petak otišla u posetu kad joj je ranije pretio. Bolje da sam ja njega zadavio zbog sveg zla koje je naneo porodici, bar bi Bojana danas bila živa...Drogirao se još u školiOvo je juče rekao Ljuba Milovanović, otac Ivana Milovanovića (35), koji je u ljubavnoj sobi KPZ u Nišu golim rukama zadavio bivšu suprugu Bojanu Bačević (27)! Ljuba dodaje da je ogorčen na sina i da zbog njega pije hrpu lekova!- Poludeo je već u osnovnoj školi, počeo je da se drogira i oteo se kontroli. Maltretirao nas je sve, tražio je da mu prepišem kuću. Na kraju sam pobegao da sačuvam živu glavu od njega. Kad sam se vratio, sačekao me je dug za struju od 1,2 miliona dinara, koji još otplaćujem. Jedina mi je uteha to njegovo dete, pa sam i snaju primio u kuću dok je on u zatvoru.

Ubica i žrtva... Ivan Milovanović i Bojana Bačević
Ubica i žrtva... Ivan Milovanović i Bojana Bačević

Znao sam da Bojana obilazi Ivana, to je bila njena stvar, ja nikad nisam hteo da odem da ga vidim. Najgore mi tek predstoji, kako da kažem unuci da joj je otac ubio majku... - teško priča Ljuba. Bojanina sestra bliznakinja Bobana Radić kaže da Ivan nije mogao da oprosti Bojani što je htela da ode na rad u Nemačku.Mnogo ga je volela- Bojana mi se poverila da pokušava da izvadi pasoš jer hoće da ode u Nemačku, da sredi život, pa da tamo odvede i dete. On je to znao i odavno je planirao da je ubije. Znam da sam jednom srela Bojanu s detetom i mala mi je kazala: „Tetka, tata me je zvao telefonom i kazao da će da mi ubije mamu“. Bojana se na to samo nasmejala, nije pretnju shvatila ozbiljno - priča Bobana.Ona dodaje da je Bojana jako volela Ivana.- Na naš pritisak se razvela, ali je zbog deteta ostala u kući kod svekra Ljube, pošto je Ivan stalno bio u zatvoru. Ivan je bio zgodan i slatkorečiv, ali surov i zao prema Bojani. Jednom je Bojanu tako istukao da sam htela da ga ubijem, ali mi ona nije dozvolila. Stalno joj je pretio i maltretirao i govorio da ga vara - rekla je Bobana.

Zla sudbinaTRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOMBojana i Bobana su se s roditeljima, sestrom i još dva brata doselile u Niš iz Kosova Polja, a Bojanino ubistvo jedno u nizu tragedija koja je zadesila njihovu porodicu.- Umrla mi je najpre majka, pa otac, onda sestra, pa brat i sada je Bojana ubijena... Pa ko to može da izdrži - kaže Bobana.

Bez kajanjaUBIO SAM JE, ALI NEMA VEZEDan posle zločina Milovanović nije pokazivao ni trunku kajanja, saznaje Kurir. - Želeo sam da mi Bojana dođe u posetu, pisao sam joj preko njene sestre Bobane. Kad smo se videli u petak, susret je bio srdačan. Vodili smo ljubav, a posle toga je ona počela da mi priča o odlasku u inostranstvo. Sumnjivo mi je bilo društvo s kojim je želela da ode. Bio sam ljubomoran, a najviše me je pogodilo što je htela da odvede i našu osmogodišnju ćerkicu! Nešto mi je puklo u glavi i počeo sam da je stežem sve dok nije izdahnula. Posle sam je pokrio čaršavom i seo pored nje da razmislim. Odmah sam shvatio da mi to nije trebalo, ali nema veze - ispričao je Ivan posle zločina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track