UBISTVO NA BRANKOVOM MOSTU: Tužilaštvo gledalo selfi fotografije iz kantrimena!
Foto: Dragan Kadić

Saslušani drugovi

UBISTVO NA BRANKOVOM MOSTU: Tužilaštvo gledalo selfi fotografije iz kantrimena!

Crna Hronika -
Prijatelji pokojnog Jovanovića posvedočili su juče da je automobil „kantrimen“ kobne noći velikom brzinom naleteo na njih

BEOGRAD - U nastavku istrage o smrti Luke Jovanovića 25. jula na Brankovom mostu, tužilac je juče pregledao fotografije uslikane u „kantrimenu“, koje su nastale neposredno pre nesreće. Tužilaštvu je USB sa fotografijama koje su zabeležene mobilnim osumnjičene Milice Novaković dostavio njen branilac. Na fotografijama se jasno vide uslikani na zadnjem sedištu automobila - Tamara Bogdanović, Nikola Lepen, Bojana Petrović i Milica Novaković. Dana Manevski sedela je na suvozačkom mestu auta, kojim je upravljao Marko Milićev. Prijatelji pokojnog Jovanovića posvedočili su juče da je automobil „kantrimen“ kobne noći velikom brzinom naleteo na njih. Prvi je svedočio Marko Brcan, koji je bio za volanom „lade“, koju su gurali Luka i još trojica njegovih prijatelja.Bili u srednjoj traci- Bili smo u srednjoj traci i pokušavali da „ladu rivu“, kojoj je otpao točak, izguramo u zaustavnu traku. Prethodno smo postavili trougao. Ja sam seo za volan, a Luka i ostali su gurali. Pogledao sam u retrovizor i video jake farove, a već u sledećem trenutku osetio jak udarac. „Lada“ je proklizala, ja sam udario glavom u volan i onesvestio se - ispričao je, kako Kurir nezvanično saznaje, Marko Brcan. Uroš Anđelković, koji je s pokojnim Lukom gurao automobil preko mosta, ispričao je da je video trenutak kad je automobil pokosio njegovog prijatelja.Na redu sponzoruša- Video sam kako je Luka preleteo preko zadnjeg dela automobila i pao na zemlju. Odmah sam mu pritrčao! Video sam da mu je noga povređena i da mu je stomak bio gotovo otvoren. Krv mu je curela iz usta - prisetio je Anđelković nesreće.U tužilaštvu su juče saslušana još dvojica njihovih prijatelja, koji su takođe gurali automobil - Lazar Vidosavljević i Ivan Maksimović. Istraga bi trebalo da bude nastavljena u ponedeljak, kad bi iskaz trebalo da da osumnjičena Bojana Petrović, koja se dosad branila ćutanjem.(J. S.)

Luka Jovanović
Luka Jovanović

Unakrsno ispitivanjeADVOKATI IH „REŠETALI“Marko Brcan, kako saznajemo, juče je izjavio da mu je tokom saslušanja bilo neprijatno jer su ga branioci osumnjičenih „unakrsno ispitivali kao da su hteli da ga ubede da kaže kako vozač ‚kantrimena‘ nije mogao da ih vidi“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track