Bože, što uze Davida

Nesreća u Petrovcu na Mlavi

Bože, što uze Davida

Crna Hronika -
Otac i majka Davida Radulovića (15), koji je poginuo dok se s petoricom vršnjaka vozio komšijinim džipom, ne mogu da poveruju da ga više nikad neće videti

PETROVAC NA MLAVI - Tragedija!- Pozvonio nam je telefon. Javili su nam da David nije dobro. Ne znam ni ko nas je pozvao, znam samo da smo se nadali da će nam sin preživeti, ali on je već bio mrtav... Ovako je za Kurir započeo ispovest Siniša, otac Davida Radulovića (15), koji je u ponedeljak oko 12 sati poginuo u saobraćajnoj nesreći u selu Ranovac kod Petrovca na Mlavi.

„Krvi je bilo svuda“

Komšinica Dragica M., u čiju njivu je sleteo džip i prevrnuo se, kaže da je čula jak udarac, a potom su joj u dvorište utrčala petorica dečaka koji su krvarili.
- Jaukali su i plakali. Tražili su da im dam vodu dozivajući Davida, rukom su mi pokazivali na smrskani džip. Zatekla sam jeziv prizor. Auto je bio prevrnut na stranu, a David sklupčan u njemu. Krvi je bilo svuda - priča Dragica M.
Komšinica: Vikala sam da uspore
Meštani sela Ranovac kažu da su dečaci velikom brzinom jurili seoskim ulicama.
- Prošli su pored moje kuće, potom su naglo okrenuli vozilo. Povikala sam im da uspore. Nisu me poslušali, potom se čuo jak udarac - priča komšinica.
šestorica maloletnika džipom sletela s kolovoza i više puta se prevrnula Svi, osim Davida, prošli su samo s lakšim povredama

- Bože, što mi uze sina? Joj, Davide... - ponavljala je neutešna žena.David Radulović bio je učenik osmog razreda osnovne škole u Ranovcu. Roditeljima su saučešće izjavili direktor škole i razredni starešina. Požarevačka policija odredila je pritvor vlasniku džipa Ž. J. iz Ranovca, zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Krivična prijava podneta je i protiv maloletnog M. P. zbog istog krivičnog dela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track