Poginula četiri mladića

Teška saobraćajka na putu Pirot-Niš

Poginula četiri mladića

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila kad je „opel kadet“, dok je preticao kamion s prikolicom, direktno udario u „golfa“ koji je dolazio iz suprotnog pravca

PIROT - Tragedija!

Četiri osobe su poginule, a dve su teško povređene u ponedeljak oko 21.15 sati, u teškoj saobraćajnoj nesreći na magistrali Pirot-Niš, kod mesta zvanog Crveni breg. Nesreća se dogodila kad je „opel kadet“, dok je preticao kamion s prikolicom, direktno udario u „golfa“ koji je dolazio iz suprotnog pravca.
- U sudaru su poginuli Muharem Kurtić (37), Denis Kurtić (23) i Tajson Milićević (19) iz Niša, putnici iz „opel kadeta“, kao i suvozač iz „golfa“ Miroslav Živković (18) iz Ostrovice kraj Niša - kaže izvor Kurira iz istrage.
Vozač golfa“ Milan J. (21) iz Ostrovice kod Niša teško je povređen, dok je s lakšim povredama prošao Nermin O., koji je bio u „opel kadetu“.
Nebojša Kostić, istražni sudija Osnovnog suda u Pirotu, rekao je da je, prema prvim informacijama, uzrok teške saobraćajne nesreće nepropisno preticanje kamiona „volvo“.
- „Opel kadet“, koji se kretao iz Pirota ka Nišu, obišao je kamion i izazvao sudar. Sumnja se da je vozač bio pod dejstvom alkohola, pa je naloženo uzimanje krvi zbog analize i obdukcija poginulih - rekao je Kostić.
(Z. N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track