NASILNIK IZ ČAČKA: Ima 15 godina, a plaše ga se svi đaci!
Foto: Kurir Štampano

S. N. uhapšen zbog pokušaja ubistva na trgu

NASILNIK IZ ČAČKA: Ima 15 godina, a plaše ga se svi đaci!

Crna Hronika -
Ovaj maloletnik godinama maltretira decu po Čačku, a uz to im otima novac i prisiljava ih da kradu i ucenjuju za njega

ČAČAK - Petnaestogodišnji S. N. uhapšen je nakon što je u subotu uveče na gradskom trgu u Čačku nožem izbo dvojicu Čačana, od kojih jedan ima povrede opasne po život. Iako ima samo 15 godina, S. N. godinama teroriše i reketira čačanske đake, kojima otima novac, garderobu, tuče ih i maltretira, a njegov bes osetili su i stariji Čačani. Krvavi obračun na gradskom trgu odigrao se u subotu oko 19.30 naočigled brojnih ljudi, među kojima je najviše bilo dece, jer se u neposrednoj blizini nalazi zabavni park za najmlađe.Napali dvojicu- Sve se odigralo munjevitom brzinom. Jedan od dečaka na trgu ušao je u svađu sa jednim muškarcem. Potom je uleteo u prodavnicu sportske opreme i pozvao ostale drugove, koji su ne trepnuvši nasrnuli na dvojicu ljudi. Posle masovne tuče svi su se razbežali, a napadnuti mladić ostao je da leži na pločniku u lokvi krvi, dok je drugom bila okrvavljena glava - uzrujano priča majka dečaka koja je s detetom bila očevidac.

Strah i trepet...S. N.
Strah i trepet...S. N.

Roditelji dece koju je maloletni S. N. godinama maltretirao kažu da su jedva čekali da on završi osmi razred i ode iz OŠ „Dr Dragiša Mišović“. Međutim, njihove muke nisu prestale jer je on nastavio da dolazi na igralište i u školsko dvorište, a decu je presretao i na ulici.I roditeljima preti- On ih tuče, otima im novac za užinu, ucenjuje ih da će dobiti batine ako u školu ne donesu onoliko novca koliko im on kaže. Čak je neku decu prisiljavao da kradu i ucenjuju za njega. Taj drznik ne preza ni od koga. Jednom je jedan roditelj otišao u školu da interveniše zbog maltretiranja svog deteta, nakon čega umalo i on nije dobio batine. Jedini spas za decu bio je da ga se klone, jer su znali da se od noža nije odvajao - priča Vesna S., majka devojčice koja pohađa OŠ „Dr Dragiša Mišović“.Roditelji kažu da su više puta prijavljivali incidente, ali da ništa nije vredelo. Sada se nadaju da će S. N. konačno biti kažnjen. Policija je saopštila da se S. N. tereti za pokušaj ubistva.

Obračun...Ovde je S. N. izbo mladića iz Čačka (Foto: Glas Zapadne Srbije)
Obračun...Ovde je S. N. izbo mladića iz Čačka (Foto: Glas Zapadne Srbije)

Izveštaj iz bolniceJEDAN KRITIČNO, DRUGI PUŠTENR. O. (23) i A. Z. (27) prevezeni su u bolnicu, u kojoj je mlađi Čačanin zadržan na intenzivnoj nezi.- Reč je o više uboda oštrim predmetom u stomak i grudi. U pitanju su povrede opasne po život. Mladić je hitno operisan, njegovo trenutno stanje ne ukazuje na to da mu je život ugrožen. Drugi pacijent je zadobio posekotine po licu i pošto mu je ukazana lekarska pomoć, pušten je na kućno lečenje - izjavio je dr Miroslav Sretenović, portparol čačanske bolnice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track