Pucnjava i tuče na ulicama Skoplja i Kumanova
Foto: Kurir

Pucnjava i tuča

Pucnjava i tuče na ulicama Skoplja i Kumanova

Crna Hronika -
Dvadesetogodišnji Albanac bez ikakvog razloga automatskom puškom pucao na prolaznike, a u Komanovu trojica Albanaca pretukla mladića

SKOPLJE- Mladić Harisa B. (20) u skopskim naseljima Hipodrom i Madžari u četvrtak uveče nasumično je pucao iz automatske puške na automobile i tom prilikom povredio tri osobe pren nego što je uhapšen.

Kako javlja RTS prvi na meti našao se automobil marke "golf" u kome su bili Boban N.(29) i njegova devojka K.N.(22), oboje iz Skoplja. Prevezeni su u Gradsku bolnicu Skoplja, gde su im sanirane povrede od krhotina stakla automobila.

Sledeća žrtva bio je vozač automobila "reno laguna" G.U(22) iz Skoplja, koji je od polomljenog stakla pretrpeo povrede glave, pa je previjen u bolnici i pušten na kućno lečenje.

Posle polučasovnog pucanja Haris B. je uhapšen i prebačen u policijsku stanicu, a rešavanje slučaja je u toku, tvrde iz skopske policije.

Stanje se kako javlja RTS nije smirilo ni jutros kada su trojica učenika Albanaca u autobusu koji je prevozio đake iz sela Romanovci ka Kumanovu pretukla osamnaestogodišnjeg mladića.E.P.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track