DEVOJKU (16) SILOVALA TROJICA: Plakala sam i molila ih, ali nisu hteli da stanu...
Foto: Kurir štampano

Saslušana nesrećna šesnaestogodišnjakinja

DEVOJKU (16) SILOVALA TROJICA: Plakala sam i molila ih, ali nisu hteli da stanu...

Crna Hronika -
Šesnaestogodišnja S. I. iz Varvarina duže od tri sata opisivala kroz kakav užas je prolazila dok su se nad njom iživljavali Dalibor Dimitrijević (20), Bojan Paunković (21) i V. M. (16)

VARVARIN - Dva puta su me zlostavljali! Vikala sam da stanu, da me puste, da ne želim, ali oni su navaljivali. Pokušala sam da se odbranim, ali nisam mogla. Nisam ih odmah prijavila jer sam se plašila...Ovo je deo jučerašnjeg iskaza maloletne S. I. (16), koju su prošlog vikenda silovali Dalibor Dimitrijević (20), Bojan Paunković (21) i V. M. (16). Kako je ispričala tužiocu, nasilnici su joj nakon zločina pretili, pa zato nije smela nikome da prijavi silovanje.

Bojan Paunković (21)
Bojan Paunković (21)

Dalibor Dimitrijević (20)
Dalibor Dimitrijević (20)

V. M. (16)
V. M. (16)

Pretili joj smrćuMeđutim, kad je sutradan na njena vrata došla policija, kojoj je jedan mladić iz sela prijavio šta se dogodilo, devojka je briznula u plač i sve priznala.- Pretili su mi, sva trojica. Sve vreme dok je to trajalo. I kad su prestali, rekli su mi da će me prebiti na mrtvo ime ako bilo šta kažem. Plašila sam se, zato sam i majci prećutala. Poznavala sam ih odranije, zato sam s njima i bila u društvu, uvek su prema meni bili pristojni, pa nisam verovala da mogu da mi naude - ispričala je, kako saznajemo, maloletna S. I., čije je saslušanje trajalo duže od tri sata.S druge strane, uhapšeni mladići ni u jednom trenutku nisu poricali da su kritične noći bili sa S. I. i svi su potvrdili da su s njom imali seksualni odnos.- Bili smo zajedno u nekadašnjoj diskoteci „Azaro“ u centru Obreža. Svi smo pili i veselili se. S. I. znamo odranije jer smo se viđali u Varvarinu, a dolazila je u prethodne dve godine i u Obrež. To što se desilo bilo je uz njen pristanak, „drugarski“. Nije istina da ne poznaje selo pa da smo joj mi bili potrebni da je vodimo do kuće drugarice kod koje je trebalo da spava. Ta drugarica ju je zvala telefonom kad je bila s nama, ali rekla joj je da je u gužvi u diskoteci i da ne može da razgovara - izjavili su osumnjičeni mladići.Od čega su povrede?Nakon što je ispričala majci šta joj se dogodilo, S. I. je pregledana u Domu zdravlja u Varvarinu. Lekari su konstatovali povrede, ali nisu želeli da se izjašnjavaju o njihovoj težini. Prema nezvaničnim saznanjima, devojka ima povrede po glavi i telu, ali kako nam je nezvanično rečeno, one su mogle da nastanu i tokom odnosa na smetlištu napuštene zgrade. Takođe, S. I. je dovedena na pregled tek dva dana posle napada.

Kafana u Obrežu
Kafana u Obrežu

Mesto prvog silovanja
Mesto prvog silovanja

ŠTA SE SVE DEŠAVALO KOBNE VEČERI- S. I. (16) u petak odlazi na proslavu osamnaestog rođendana u kafanu u selu Obrež. Oko ponoći izlazi iz kafane s drugom, a Dalibor Dimitrijević (20) im nudi prevoz do kuće- Kad je Dalibor ostavio njenog druga, počinje da luta seoskim ulicama uz izgovor da se ne snalazi najbolje po Obrežu, jer ne živi u tom selu- Posle vozikanja po selu, Dimitrijević odvozi žrtvu u šiblje pored puta i počinje seksualno da se iživljava nad njom- Dimitrijević ju je navodno silovao duže od sat vremena. Kad je završio sa zlostavljanjem, oko dva sata posle ponoći kolima je S. I. vratio do kafane- Izmučena devojka ušla je u kafanu i tada su se Bojan Paunković (21) i V. M. (16) ponudili da je odvezu do drugarice kod koje je trebalo da prespava- Ona im je ispričala šta joj je Dimitrijević uradio, a Paunković i V. M. su je uvukli u napuštenu kuću, gde su je obojica silovali- Iživljavanje je trajalo do šest sati ujutru, nakon čega su je odvezli do centra sela i tu ostavili

Ovde su je drugi put silovali
Ovde su je drugi put silovali

Meštani sela BačinaI RANIJE NAPADALI DEVOJKEMeštanka sela Bačina kaže da Bojanu Paunkoviću nije prvi put da maltretira devojke. On je, prema njenim rečima, još u osnovnoj školi napadao devojčice i primoravao ih na seks.- Jednoj devojčici, koja je inače bila đak generacije, provaljivao je u kuću, a njeni roditelji su je jedva izvukli iz njegovih kandži. Ma, uvek je bio problematičan - kaže ona, dodajući da V. M. živi s majkom jer mu otac već godinama radi u Rusiji.

Nije im do pričeRODITELJI BEZ KOMENTARADok je zlostavljana devojka juče davala izjavu, u holu su je čekali roditelji.- Ne želimo da dajemo nikakve izjave dok traje istraga. Verujem u pravosuđe - rekao je otac S. I.Inače, njeni roditelji su razvedeni. Majka živi u Varvarinu, a otac u Vojvodini. S. I. je izvesno vreme bila kod oca, a onda je prešla kod majke u Varvarin, gde pohađa drugi razred srednje škole.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track