SEDAM DANA POTRAGE: Pronađeno telo nestalog alasa Zorana Petkovića

Nestali bez traga

SEDAM DANA POTRAGE: Pronađeno telo nestalog alasa Zorana Petkovića

Crna Hronika -
Pecaroši su primetili telo kako pluta kod skele, dva kilometra uzvodno od Vinče. Odmah su posumnjali da je reč o jednom od dvojice ribara sa Ade Huje, za kojima se već danima traga. Telo je bilo u jako lošem stanju, toliko naduveno da gotovo i da nije ličilo na čoveka, kaže jedan od ribara

BEOGRAD - Posle sedam dana intezivne potrage za nestalim alasima sa Dunava, juče u popodnevnim časovima isplivalo je telo Zorana Petkovića Kize (43). Njega su pronašli ribari u blizini naselja Vinča, a ubrzo je leš identifikovala i Kizina sestra.

Policija, međutim, sinoć nije mogla da potvrdi da je to telo nestalog ribara. Istovremeno, leš je poslat na obdukciju kako bi identitet definitivno bio potvrđen, kao i uzrok smrti.

- Pecaroši su juče oko podneva primetili telo kako pluta kod skele, dva kilometra uzvodno od Vinče. Odmah su posumnjali da je reč o jednom od dvojice ribara sa Ade Huje, za kojima se već danima traga. Telo je bilo u jako lošem stanju, toliko naduveno da gotovo i da nije ličilo na čoveka - priča nam jedan od ribara, koga su kolege odmah pozvale, kako bi eventualno prepoznao jednog od prijatelja.

Na lice mesta odmah je došla policija, ali i otac nestalog Nemanje Nestorovića i sestra Zorana Petkovića Kize.

Posle prvobitnog šoka od prizora koji je porodice dočekao, Zoranova sestra prepoznala je svog brata po ključevima, koji su bili u jednom od džepova.

Da podsetimo, alasi Nemanja Nestorović (27) i njegov prijatelj Zoran Petković Kiza (43) nestali su u četvrtak uveče kada su čamcem sa pančevačke strane krenuli ka marini na Adi Huji. To veče duvao je jak vetar na Dunavu,

Nemanja je bio loš plivač, a neposredno pre nego što su seli u čamac, popili su nekoliko alkoholnih pića sa prijateljima alasima.

( Novosti.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track