DR JOVANOVIĆ: Povređeni Nemac se oseća bolje!
Foto: Zorana Jevtic

Brutalno prebijanje na Zelenom vencu

DR JOVANOVIĆ: Povređeni Nemac se oseća bolje!

Crna Hronika -
Njegovo stanje je malo bolje, iako su u pitanju teške povrede. To je bila velika operacija, i još je jako rano da se govori o definitivnom i potpunom izlečenju, ali situacija je malo bolja, rekao je zamenik direktora Urgentnog centra Dušan Jovanović

BEOGRAD - Povređeni nemački državljanin D.H. (27) oseća se bolje, iako je još rano govoriti o potpunom oporavku, rekao je zamenik direktora Urgentnog centra Dušan Jovanović i dodao da se sa članovima mladićeve porodice i njegovim lekarima razgovara o nastavku lečenja u Nemačkoj.

"Njegovo stanje je malo bolje, iako su u pitanju teške povrede. To je bila velika operacija, i još je jako rano da se govori o definitivnom i potpunom izlečenju, ali situacija je malo bolja", rekao je Jovanović.

On je dodao da su povređenom nemačkom državljaninu u posetu došli roditelji, sa kojima lekari Urgentnog centra dogovaraju prebacivanje mladića u Nemačku.

Nemački državljanin D.H. koji je došao u Beograd na skup o pravima LGBT osoba, u noću između petka i subote napadnut je na Zelenom vencu i zadobio teške telesne povrede, posle čega je operisan u Urgentnom centru.

U akciji policije uhapšena su sva trojica napadača, a zvaničnici Srbije i nevladine organizacije oštro su osudile napad.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track