ĐURIĆA NAPAO ZATVORENIK: Osumnjičeni za ubistvo Tijane dobio batine u zatvoru!

Okružni zatvor u Subotici

ĐURIĆA NAPAO ZATVORENIK: Osumnjičeni za ubistvo Tijane dobio batine u zatvoru!

Crna Hronika -
Sve se dogodilo u deliću sekunde, dok je Đurić išao hodnikom ka svojoj sobi u kojoj je sam čitavog dana, jedan od zatvorenika ga je prepoznao i nasrnuo na njega

SUBOTICA - Dragan Đurić, osumnjičen da je ubio i silovao Tijanu Jurić (15) iz Subotice, napadnut je u okružnom zatvoru u ovom mestu.

Posle psihijatrijskog veštačenja Dragan Đurić je vraćen u zatvor u Subotici, gde se dogodio incident kada ga je jedan od zatvorenika prepoznao i nasrnuo na njega.

Ugašen mlad život: Nevina žrtva Tijana Jurić
Ugašen mlad život: Nevina žrtva Tijana Jurić

- Sve se dogodilo u deliću sekunde, dok je Đurić išao hodnikom ka svojoj sobi u kojoj je sam čitavog dana, jedan od zatvorenika ga je prepoznao i nasrnuo na njega, zadavši mu pri tom nekoliko udaraca. Dalji incident i teže povrede sprečila je brza reakcija stražara, koji su ih razdvojili - kaže izvor lista. On dodaje da Đurić nije isprovocirao ovaj sukob, jer se ponašao isto kao od prvog dana kada je uhapšen.

Advokat Dragana Đurića Viktor Gostiljac, poštujući uredbu o štrajku advokata Srbije, nije želeo da daje izjave za medije, on je samo kratko rekao da nije upoznat sa ovim događajem.

(Naše novine)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track