UŽAS U ZAJEČARU: Brutalno pretukao pa silovao snaju!

Porodično nasilje

UŽAS U ZAJEČARU: Brutalno pretukao pa silovao snaju!

Crna Hronika -
Zbog seksualnog zlostavljanja S. P. (19) njen svekar Č. I. (52) uhapšen pa pušten, jer nije saslušan pošto advokati štrajkuju

ZAJEČAR - S. P. (19) poreklom iz Negotina, udata u zaječarskom selu Glogovica kod Salaša, prijavila je policiji da ju je u ponedeljak uveče silovao svekar Č. I. (52) iz Glogovice.

Drama se dogodila, kako je S. P. ispričala policiji, na pojati u ataru Glogovice, kad je bila sama sa svekrom i bebom, dok je njen suprug I. I. (29) bio u selu.

- Tek što sam nahranila jednogodišnju bebu i počela da sređujem svoj krevet, s leđa me je napao svekar. Pokušala sam da se otrgnem, ali on je jači, pa me je oborio na krevet i počeo s leđa da mi skida farmerice - ispričala je mlada žena pošto je svekra prijavila policiji.

Povrede po celom telu

Kako se žestoko opirala i zapomagala upomoć, svekar je počeo da je tuče i rekao joj: „Možeš da vičeš i da se žališ kome hoćeš, niko te neće čuti“, a potom navalio na nemoćnu ženu.

Prilikom obljube svekar je snahi naneo vidne povrede po butinama i telu, a čvršći dokazi očekuju se posle lekarskih nalaza i izveštaja, pošto je S. I. upućena na pregled.

Posle prijave S. P. zaječarska policija je privela osumnjičenog Č. I. na informativni razgovor. Kurir saznaje iz izvora bliskih istrazi da je osumnjičeni svekar u policiji poricao da je silovao snahu, navodeći da je izmislila celu priču.

Logično je očekivati da osumnjičeni bude zadržan u pritvoru dok policija proveri navode oštećene i bude gotov nalaz medicinskih stručnjaka, ali ovog puta to nije bilo moguće.

Suprug je zatvarao

Osumnjičenog niko nije mogao da sasluša u prisustvu branioca, na što ima pravo, jer su advokati u štrajku.Posle informativnog razgovora osumnjičeni je pušten i vratio se sa snahom u Glogovicu. Prema kazivanju rođaka, S. P. je poznata u Glogovici po druženju s lokalnim momcima, zbog čega ju je suprug u više navrata zatvarao na pojati, ne dovoljavajući joj da odlazi u selo i „bruka“ ga.D. ILIĆ

Bez podrške

MUŽ: BAŠ ME BRIGA

Nesrećna žena S. P. požalila se zbog silovanja najpre suprugu kad se kasno uveče vratio iz sela.

- Baš me briga - rekao joj je suprug i otišao da spava, zbog čega se ona odlučila da sutradan sama ode u policiju i prijavi slučaj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track