Privedena još jedna osoba zbog požara u Kontrastu

Privedena još jedna osoba zbog požara u Kontrastu

Crna Hronika -
Miroslav P. (50) tereti se kao saizvršilac u krivičnom delu izazivanja opšte opasnosti u diskoteci Kontrast, zbog čega su već uhapšeni vlasnik diskoteke i dvojica zakupaca

NOVI SAD - Novosadska policija privela je Miroslava P. (50) iz Gospođinaca, zbog sumnje da je saizvršilac u krivičnom delu izazivanje opšte opasnosti u diskoteci Kontrast, izjavila je večeras portparolka Policijske uprave Novi Sad Mileva Tomić.

Miroslavu P. je određena mera zadržavanja od 48 sati, rekla je Tomićeva agenciji Tanjug. Ona je dodala da se Miroslav P. tereti kao saizvršilac u krivičnom delu izazivanja opšte opasnosti u diskoteci "Kontarst", zbog čega su već uhapšeni vlasnik diskoteke Alojz G. (68) i dvojica zakupaca, Slaviša S. (48) i Dejan R. (36).

Vlasnik diskoteke i dvojica zakupaca diskoteke, u kojoj je u požaru nastradalo šestoro mladih, sutra će biti privedeni na saslušanje dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu. U požaru, koji se dogodio juče oko dva sata nakon ponoći u diskoteci "Kontrast" ugušilo se šestoro, a lakše povrede zadobilo je četvoro mladih ljudi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja