NIKOLIĆ MUP: Napadači na imovinu Albanaca će biti najstrože kažnjeni!
Foto: Printskrin

Policija će sprečiti širenje mržnje

NIKOLIĆ MUP: Napadači na imovinu Albanaca će biti najstrože kažnjeni!

Crna Hronika -
Ministarstvo unutrašnjih poslova intenzivno radi na identifikaciji osoba koje su prethodnih dana napale objekte u vlasništvu naših građana albanske nacionalnosti. Jedna osoba je već privedena i protiv nje će, po nalogu tužioca, biti podneta krivična prijava, rekao je Nikolić

BEOGRAD - Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Aleksandar Nikolić izjavio je da Republika Srbija neće tolerisati širenje verske i nacionalne mržnje i da će svi koji se odluče da na neprimeren način unište imovinu u vlasništvu Albanaca biti najstrožije kažnjeni.

„Ministarstvo unutrašnjih poslova intenzivno radi na identifikaciji osoba koje su prethodnih dana napale objekte u vlasništvu naših građana albanske nacionalnosti. Jedna osoba je već privedena i protiv nje će, po nalogu tužioca, biti podneta krivična prijava“, rekao je Nikolić.

Državni sekretar je istakao da će policija zaštititi sve i da garantuje bezbednost i jednaku zaštitu svim svojim građanima.

„Činimo sve što je u našoj moći da se ovakvi i slični napadi spreče, uprkos brutalnoj provokaciji na fudbalskoj utakmici reprezentacija Srbije i Albanije“, naglasio je Nikolić.

http://www.youtube.com/watch?v=SL6RyMlLqc0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track