Pevačica Ana Bebić pala u nesvest na groblju

Sahrana Milene Dalmacije

Pevačica Ana Bebić pala u nesvest na groblju

Crna Hronika -
Iako je na sahranu došla pod dejstvom jakih sedativa Ana se onesvestila na groblju posle čega joj je ukazana pomoć
1 / 1 Foto: KURIR

NOVI SAD - Milena Dalmacija, jedna od šestoro nastradalih u požaru koji se pre dva dana dogodio u diskoteci "Kontrast", sahranjena je danas na novosadskom Almaškom groblju. Do večne kuće Dalmaciju su ispratili članovi porodice, rodbine, mnogobrojni prijatelji i kolege, kao i prestavnici Gradskog veća i gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić.

Milena Dalmacija (28) bila je docent na Prirodno-matematičkom fakultetu Novosadskog univerziteta i najmlađi doktor hemije na tom fakultetu. Pevačica Ana Bebić bila je bliska prijateljica Milene Dalmacije. Iako je na sahranu došla pod dejstvom jakih sedativa, Ana se onesvestila na groblju posle čega joj je ukazana pomoć.

U Čurugu je danas, u prisustvu članova porodice, prijatelja i brojnih građana, sahranjena Marina Aničić (25), na Mokrinjskom groblju u Kikindi Renato Vuković (21), na groblju Bozman u Kragujevcu Marko Pavlović (29), a u Gackom Zoran Ignjatović (28), koji su, takođe, stradali u požaru u "Kontrastu". Tamara Miladinović (25) biće sahranjena sutra na novosadskom Novom groblju.

Tanjug - E.K.P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track