HAOS U LEBANU: Muškarac (42) pištoljem pretukao direktora škole!
Foto: Kurir

Ušetao mu u kancelariju

HAOS U LEBANU: Muškarac (42) pištoljem pretukao direktora škole!

Crna Hronika -
Slavoljub S. se tereti da je naoružan pištoljem upao u kancelariju direktora škole Vuk Karadžić u Lebanu pretio mu, jer ga nije zaposlio u školi, a zatim ga izudarao po licu

LEBANE - Slavoljub S. (42) priveden je jutros u policijsku stanicu jer ušetao u školu Vuk Karadžić s pištoljem u ruci i pretio, a zatim i udario direktora Dragana Jovića.

Kako Kurir saznaje Slavoljub S. oko osam časova ušetao je naoružan u kancelariju direktora škole Dragan Jovića. Slavoljub S. počeo je s pištoljem u ruci da preti direktoru, da će ga ubiti, jer nije ispoštovao dogovor oko zaposlenja u školi, a zatim nasrnuo na njega.

Posle pretnji Slavoljub S. udario je pištoljem direktora škole po licu, koji je zadobio povrede.

Napadač je bio pijan, a u direktorovu kancelariju je ušao sa repetiranim pištoljem i u trenutku kada je u njoj bila i šefica računovodstva škole.

"Uspeo sam da ga savladam, ali me je u tom koškanju dva puta udario drškom pištolja po licu", rekao je za agenciju Beta direktor škole. S.S. je bez zaposlenja, a Joviću je dalji rođak. Direktor ne zna zbog čega je bio meta napada.

"Ništa mi nije rekao, ništa nije tražio.Ušao je i repetirao pištolj. Šefica računovodstva se uplašila i skočila sa stolice. U pokušaju da pobegne, našla se između nas. On je držao uperen pištolj u moje lice. Udario me jednom drškom i tada sam krenuo na njega. Savladao sam ga brzo, ali je u tom rvanju uspeo još jednom da me udari.

Kasnije je naišao pomoćni radnik i pokupio pištolj s poda", kazao je Jović.

- U kancelariju direktora Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Lebanu jutros je upao naoružan muškarac koji je pretio diektoru, potvrdio je načelnik Policijske uprave u Leskovcu Vladimir Žugić.

Žugić je rekao da je brzom intervencijom policije napadač uhvaćen i razoružan i da niko od zaposlenih, kao i dece u školi nije ugrožen.

Policija je posle prijave napada privela Slavoljuba S. u policijsku stanicu Lebane zbog napada i u toku je saslušanje..

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track