NESREĆA KOD ĆIĆEVCA: Fudbaler Nenad Stojković poginuo na istom mestu kao i otac!
Foto: Krusevacinfo.com

Tragedija na putu Pojate-Kruševac kod sela Lučina

NESREĆA KOD ĆIĆEVCA: Fudbaler Nenad Stojković poginuo na istom mestu kao i otac!

Crna Hronika -
Do nesreće je došlo kada je Stojković, vozeći automobil, iz za sada nepoznatih razloga, prešao na suprotnu stranu i udario u autobus. Autobus je nakon sudara udario u ogradu obližnjeg dvorišta i srušio je. Od zadobijenih povreda fudbaler je preminuo na mestu, dok su tri putnika iz autobusa zadobila lake, a jedan teške povrede

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u noći između petka i subote, na putu Pojate-Kruševac kod sela Lučina, poginuo je fudbaler Nenad Stojković (27) iz Stalaća, dok su četiri putnika autobusa sa kosovskim tablicama povređeni. Na samo stotinak metara dalje pre dvadesetak godina pogino i njegov otac Boban Stojković poznati fudbalski sudija.Do nesreće je došlo kada je Stojković, vozeći automobil, iz za sada nepoznatih razloga, prešao na suprotnu stranu i udario u autobus. Autobus je nakon sudara udario u ogradu obližnjeg dvorišta i srušio je. Od zadobijenih povreda fudbaler je preminuo na licu mesta, dok su tri putnika iz autobusa zadobila lake, a jedan teške povrede.Povređene putnike su ekipe Hitne pomoći iz Ćićevca prevezle u kruševačku bolnicu gde im je ukazana pomoć. Svi povređeni, među kojima je bilo i jedno dete, na sopstveni zahtev su posle nekoliko sati otpušteni iz bolnice.U Stalaću i Ćićevcu su šokirani pogibijom Nenada Stojkovića.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

- Bio je divan momak. Igrao je fudbal. Prvo u lokalnom Trudbeniku a poslednjih godina i u Slogi iz Ćićevca. Studirao je DIF, a donedavno je razvozio hleb za jednu pekaru. Strašna tragedija za njegovu porodicu. Pre dvadesetak godina na istom mestu gde je stradao fudbaler poginuo je njegov otac- pričaju Nenadovi prijatelji.

Nenad Stojković bio je aktivni sportista igrao je za FK Slogu iz Ćićevca pre toga za svoj Trudbenik iz Stalaća gde je i živeo a u karijeri nastupao je i za FK Temnić iz Varvarina, SFS Borac i Ozren iz Sokobanje. Bio je primeran sportista a te kobne večeri vraćao se iz Ćićevca gde je posetio jednog svog klupskog druga. Zbog ove nesreće veliki lokalni derbi Prve lige Rasinskog okruga koji je danas trebao da se igra u Stalaću između Trudbenika i Ćićevačke Sloge biće odložen, a veliki broj ljubitelja sporta i prijatelja ispratiće ga na večni počinak u nedelju u 13 sati na mesnom groblju u Stalaću.

(EKP/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track