Stanje vozača "škode" i dalje teško
Foto: KURIR

Stanje vozača "škode" i dalje teško

Crna Hronika -
Vozač, koji je usmrtio dvoje ljudi na autobuskoj stanici u ponedeljak uveče, zadobio je teške povrede i nalazi se na ortopediji

BEOGRAD - Zdravstveno stanje vozača automobila, koji je u ponedeljak uveče usmrtio dve osobe na autobuskoj stanici u Beogradu, danas je nepromenjeno i dalje je teško, izjavio je portparol Urgentnog centra Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović.

Vozač automobila je zadobio teške povrede i preksinoć je bio na reanimaciji, a potom je bio prebačen na odeljenje za ortopediju, jer je zadobio povrede ekstremiteta.

Dve osobe, muškarac i žena, poginule su 2. aprila uveče u Beogradu kada je na njih naleteo automobil na autobuskoj stanici.

U MUP-u Srbije saopšteno da su muškarac i žena poginuli kada je na njih na autobuskom stajalištu u Rakovici naleteo automobil.

Kako je rečeno, nesreća se dogodila kada je automobil "škoda" izleteo s kolovoza i na autobuskoj stanici usmrtio muškarca od oko 70 godina i ženu staru između 50 i 60 godina.

Vatrogasci su iz smrskane "škode" izvukli povređenog vozača, koji je prebačen u Urgentni centar, a obavljen je i uviđaj na mestu nesreće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track