PRETIO SAOBRAĆAJCU U NS: Beži bre, ja sam iz JSO, neću da ti dam dokumenta!
Foto: Marina Lopičić/Ilustracija

Incident tokom policijske akcije

PRETIO SAOBRAĆAJCU U NS: Beži bre, ja sam iz JSO, neću da ti dam dokumenta!

Crna Hronika -
Saobraćajac mu je prišao i zatražio dokumentaciju. Vozač je izašao iz kola i pored toga što mu je saobraćajac rekao da se vrati u vozilo

NOVI SAD - Saobraćajna policija u Novom Sadu, svakog vikenda sprovodi akciju pojačane kontrole saobraćaja, poznata kao akcija “levak”, u kojoj se kontrolišu vozači da li su konzulmirali alkohol. Ovog videknda, punkt za “levak” bio je postavljen na Bulevaru Mihaila Pupina.

Međutim, u ovoj akciji pojedini vozači znaju da budu bezobrazni I drski, pogotovo oni koji su konzulmirali alkohol. Tako je bilo i u zadnjoj akciji, kada je napadnut jedan od saobraćajaca.

"Jedan od vozača, kada je primetio da ne može da izbegne levak, krenuo je da se parkira. Saobraćajac mu je prišao I zatražio dokumentaciju. Vozač je izašao iz kola i pored toga što mu je saobraćajac rekao da se vrati u vozilo", kaže izvor Kurira.

Policajac je ponovio vozaču da se vrati u kola i da mu da dokumenta. Nakon toga usledila je rasprava gde je vozač rekao: “Šta hoćeš, ja vas plaćam, ratovao sam za ovu zemlju, ja sam kolega iz JSO, gledaj bre ovo”.

"Potom je desnom rukom slomio srednji retrovizor na kojem je bio privezak JSO i krenuo prema saobraćajcu sa rečima “Beži bre, neću da se vratim u kola i da ti dam dokumenta, ja sam pošten čovek i redovno plaćam porez”, našta je upozoren još jednom, a on je onda skinuo jaknu bacio je na sedišteiI krenuo prema policajcu rekavši “Da vidim šta ćeš ti da uradiš”. Nakon toga su saobraćajcu pristigle kolege i savladali razjarenog vozača", dodaje naš izvor.

Utvrđeno je da se radi o D. K. (42) iz Bajine Bašte,, a s obzirom da je odbio alkotestiranje, bilo mu je određeno zadržavanje nakon čega je pušten,, a protiv njega biće podnete dve krivične prijave u redovnom postupku za ometanje službenog lica u obabljanju poslova I za odboijanje alkotestiranja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja