Ministar Stefanović: Kosmajcu se oduzima imovina
Foto: Printskrin

Ministar Stefanović: Kosmajcu se oduzima imovina

Crna Hronika -
U slučaju Kosmajac imamo odluku o privremenom oduzimanju imovine i to pokazuje da su istrage koje su se do sada vodile i rezultati i dokazi koji su pruženi tužilaštvu veoma dobri i kvalitetni, rekao je ministar
1 / 4

BEOGRAD - Policija je dobro uradili svoj posao u slučaju Dragoslava Kosmajca i to pokazuje odluka o privremenom oduzimanju njegove imovine, ocenio je Nebojša Stefanović.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je na konferenciji za novinare izjavio da su dokazi dostavljeni tužilaštvu "kvalitetni".

"U slučaju Kosmajac imamo odluku o privremenom oduzimanju imovine i to pokazuje da su istrage koje su se do sada vodile i rezultati i dokazi koji su pruženi tužilaštvu veoma dobri i kvalitetni", rekao je Stefanović na konferenciji za novinare.

Više javno tužilaštvo u Beogradu sprovodi istragu protiv Dragoslava Kosmajca zbog krivičnog dela podstrekavanje na zloupotrebu službenog položaja, a beogradsko Prvo osnovno javno tužilaštvo vodi istragu protiv njega zbog poreske utaje, protivpravnog zauzimanja zemljišta i falsifikovanja isprave i prevare.

Kosmajac i još šestoro osumnjičenih uhapšeni su 9. novembra, pored njega još dvojica osumnjičenih Miljan Rapajić i Drago Milidrag su zadržani u pritvoru, dok se ostali brane sa slobode.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track