KABINET MILANA BEKA: Vozač nije video lik napadača!
Foto: Marina Lopicic

Reagovanje

KABINET MILANA BEKA: Vozač nije video lik napadača!

Crna Hronika -
O tome šta je vozač video i rekao poznata je samo policiji, čak nije ni najbližim saradnicima u kabinetu ili njegovoj porodici, niti je davao izjave za javnost, kažu u kabinetu Milana Beka

BEOGRAD - Povodom informacije koju su objavili beogradski mediji da je vozač Milana Beka video lice napadača oglasio se njegov kabinet saopštenjem.

U saopštenju se kaže da policija i dalje sprovodi veoma opsežnu i detaljnu istragu zbog napada na Milana Beka koji se dogodio juče tokom podneva u Beogradu.

" Svi koji su pozvani na razgovor su se odazvali, a svakako da je jedan od prvih saslušanih u istrazi vozač gospodina Beka. Jedina istina o tome šta je vozač video i rekao poznata je samo policiji, čak nije ni najbližim saradnicima u kabinetu ili njegovoj porodici. Vozač gospodina Beka pokazao je juče koliko je profesionalan i sigurni smo da nije davao izjave za javnost već da je izjavu dao samo policiji. Zato je sve objavljeno deo špekulacija i informacije koje nisu proverene ni potvrđene, kažu u Bekovom kabinetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track