(VIDEO) POLITIČAR SILEDŽIJA: Pogedajte kako Goran Veselinović krvnički bije čoveka na pumpi!

Ovaj bije bez štapa

(VIDEO) POLITIČAR SILEDŽIJA: Pogedajte kako Goran Veselinović krvnički bije čoveka na pumpi!

Crna Hronika -
Funkcioner LSV je 2012. godine, u vreme vlasti DS, pretukao čoveka koji je od njega stariji 20 godina. Pogledate delo posle koga ga je sud oslobodio zboz zastarelosti

NOVI SAD – Vladimir Meleg (58) iz Novog Sada koga je pre dve godine krvnički pretukao Goran Veselinović (37), nekadašnji visoki funkcioner Lige socijaldemokrata Vojvodine, pretukao na benzinskoj pumpi ogorčen je sam na srpsko pravosuđe, jer je napadač zbog zastarelosti slučaja oslobođen i u prekršajnom i u krivičnom postupku

Incident se dogodio 19. maja 2012. godine na benzinskoj pumpi u Ulici Maksima Gorkog u Novom Sadu i snimile su ga sigurnosne kamere.

- Krenuo sam sa pumpe, a potom sam stao jer mi je zazvonio mobilni. Odjednom je iz kola iza mene izašao Veselinović i rekao: „Što ne krećeš?“ Odgovorio sam mu da ću odmah krenuti, a on je tada iz čista mira počeo besomučno da me udara. Tukao me je tako zverski da sam se umalo onesvestio. Udarao me je nogama i rukama po glavi i telu. To mu nije bilo dosta, pa me je vratima automobila udarao po nozi toliko jako da mi je teško povredio koleno - priča Meleg, inače član Gradskog odbora SNS.

Međutim, policija je podnela prijavu protiv Veselinovića i Melega zbog remećenja javnog reda i mira Prekršajnom sudu u Novom Sadu. U međuvremenu, Meleg podnosi i privatnu krivičnu prijavu.

- Postupak u Prekršajnom sudu trajao je više od šest meseci. Sudija u Osnovnom sudu donela je rešenje da je Goran Veselinović kriv i kaznila ga je sa 60.000 dinara. Veselinović se žalio Apelacionom sudu, koji je usvojio žalbu i vratio je prvostepenom sudu na ponovno suđenje - priča Meleg, potkrepljujući ove tvrdnje obilnom dokumentacijom. U međuvremenu, krivični sudija dobila je obaveštenje da je predmet zastareo.

- Ona je rekla da, s obzirom na to da je predmet zastareo, nema elemenata da se ponovo vodi po drugi put postupak protiv Veselinovića, da nema elemenata krivice i da ga oslobađa odgovornosti. Znači, ako ga je po zastarelosti oslobodio prekršajni sud, onda je ona kao krivični sudija donela odluku da ga oslobodi krivičnog dela. On sada ispade čist, a ću još morati da platim sudske troškove, pored batina i povreda - kaže ogorčeni Vladimir Meleg.

http://www.youtube.com/watch?v=TLCverQpaKc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track