Najnovije vesti

TUGA:  U Ameriku je otišao kao najboji student, sada ga vraćaju u kovčegu
Foto: Shutterstock

Čačanin nastradao kod Linkolna

TUGA: U Ameriku je otišao kao najboji student, sada ga vraćaju u kovčegu

Crna Hronika
22:38h
Nesreća se dogodila kada je automobil kojim je upravljala njegova koleginica sa fakulteta, Brazilka, i u kojem su bila još dvojica studenata, sleteo sa puta i prevrnuo se. Srđan je od zadobijenih povreda preminuo na mestu udesa

Vest da je 7. novembra nastradao Srđan njegove roditelje Vladana i Branku, kao i brojne Čačane, ali i Milanovčane, gde je porodica Ćirović nekada živela, pogodila je kao grom iz vedra neba.

Prema do sada poznatim podacima, nesreća se dogodila kada je automobil kojim je upravljala njegova koleginica sa fakulteta, Brazilka, i u kojem su bila još dvojica studenata, sleteo sa puta i prevrnuo se. Srđan je od zadobijenih povreda preminuo na mestu nesreće, a njegove kolege su preživele udes.
- Srđan je bio naš ponos, ali i svih koji su ga poznavali. Verovali smo da će zahvaljujući njegovoj pameti i posvećenosti nauci i poslu dostići neslućene visine u nauci i u biznisu. To bi se dogodilo da ga u tome nije zaustavila tragična saobraćajna nesreća koja nas je zauvek zavila u crno - kažu Srđanov otac Vladimir i majka Branka, u čiju kuću u Čačku dolaze brojni prijatelji i Srđanovi drugovi da izjave saučešće povodom tragedije koja je unesrećila porodicu Ćirović.
Srđan je posle završenog Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu, koji je na smeru fitomedicina završio kao jedan od najboljih studenata, upisao master studije i zaposlio se kao mladi lider u Delta holdingu. Posle toga je dobio specijalizaciju na Univerzitetu Nebraska, na kojem je samo posle tri meseca dobio ponudu da upiše doktorske studije.
Zbog veoma komplikovane procedure prenosa posmrtnih ostataka iz Amerike u Srbiju, očekuje se da će sahrana Srđana Ćirovića biti obavljena tek naredne sedmice.

Odličan sportista, muzičar, omiljen u društvu

Nauka i biznis nisu bile jedine dobre Srđanove osobine. On je bio vrlo aktivan član Crvenog krsta, odličan sportista, muzičar i veoma cenjen i omiljen u društvu.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja