(VIDEO) SEKS SKANDAL TRESE PRIŠTINU: Studentkinja pristala da spava sa sudijom za šesticu
Foto: Pritnscreen Youtube

Profesor tvrdi da je to ucena

(VIDEO) SEKS SKANDAL TRESE PRIŠTINU: Studentkinja pristala da spava sa sudijom za šesticu

Crna Hronika -
Na drušvenim mrežama i internetu osvanuo je snimak jedne studentkinje iz Prištine koja je optužila predsednika takozvanog Ustavnog suda Kosova Envera Hasanija da ju je pod pritiskom naterao na seks u zamenu za obećanu šesticu na fakultetu gde predaje

BEOGRAD - Veliki seks skandal potresao je takozvane kosovske institucije kada je jedna studentkinja optužila predsednika takozvanog Ustavnog suda Kosova Envera Hasanija da ucenjuje studentkinje za seks.

Video snimak u kojem se može videti priznanje studentkinje nedavno je objavljen na Kosovu i Metohiji, a priču je preneo i list „Koha Ditore“.

Na video snimku se pojavljuje studentkinja koja optužuje Hasanija da od devojaka traži seksualni odnos u zamenu za prelaznu ocenu na Univerzitetu u Prištini.

Anonimna studentkinja prepričava priču jedne njene prijateljice, koja je pod pritiskom Hasanija prihvatila da ima seksualni odnos u jednom od hotela u Prištini.

Hasani, koji je i predavač na fakultetu, je negirao sve i dodao da je ovo politička ucena, koja dolazi od ljudi koji imaju veze sa strankom Ramuša Haradinaja, Alijansom za budućnost Kosova.

( Dnevno.rs)

http://www.youtube.com/watch?v=oUGGDs73dEU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track