PUCNJAVA NA BANOVOM BRDU: Teško ranjen muškarac, napadač u bekstvu!
Foto: KURIR

Ranjen Zvonko B. (31)

PUCNJAVA NA BANOVOM BRDU: Teško ranjen muškarac, napadač u bekstvu!

Crna Hronika -
Policija za sada pretpostavlja da je reč o upozorenju jer napadači nisu imali nameru da ga likvidiraju

BEOGRAD - Zvonko B. (31) teško je povređen u pucnjavi koja se u petak oko 20 sati dogodila u Zrmanjskoj ulici kod broja 14 na Banovom brdu.

Muškarac je s više hitaca pogođen u noge i nije životno ugrožen.- Čuo sam više prasaka, ali sam pomislio da klinci iz kraja bacaju petarde, što se neretko i dešava. Nisam znao da je mladić upucan sve dok nisam čuo sirene i video policiju i Hitnu pomoć. Mladića su sneli s platoa do ulice jer je tamo bilo vozilo Hitne pomoći i potom su ga odvezli. Za sobom je ostavio krvave tragove po trotoaru - rekao je jedan od stanara zgrade.Iz Hitne pomoći su nam potvrdili da je ranjeni mladić imao više prostrelnih rana u nogama.- Muškarac je bio svestan i komunikativan, a imao je više prostrelnih rana u predelu obe potkolenice. Prebačen je u Urgentni centar na odeljenje reanimacije - rekli su u Hitnoj pomoći.Zvonko B. je navodno odranije poznat policiji zbog različitih krivičnih dela.

Motiv napada na njega se utvrđuje, a pretpostavlja se da je reč o upozorenju.

Inače, ranjavanje se dogodilo samo dan pošto je u sačekuši na Novom Beogradu, u Bulevaru Zorana Đinđića, ubijen Aleksandar Bulatović (32), navodno narko-diler.A. S. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track