LJUBAVNI TROUGAO: Čume napao ženu jer ga je varala s policajcem?!
Foto: Pancic

Zbog ljubomore završio u zatvoru

LJUBAVNI TROUGAO: Čume napao ženu jer ga je varala s policajcem?!

Crna Hronika -
U žalbi na pritvor koju je svedok-saradnik dostavio sudu otkriveno da je Ljubiša Buha sumnjao u vernost svoje žene

BEOGRAD - Svedok-saradnik Ljubiša Buha Čume sumnjao je da ga supruga vara s policajcem iz obezbeđenja i zato je izazvao incident zbog kojeg je od 15. novembra u pritvoru, saznaje Kurir.Policajcu za koga je verovao da je deo ljubavnog trougla Čume je zapretio da će ga „udariti ako mu ponovo uđe u kuću“. Ova saznanja Kurira potvrdio je i branilac Ljubiše Buhe advokat Dušan Vasović u žalbi na pritvor koju je dostavio Trećem osnovnom sudu u Beogradu. Osim što je zatražio da Buha bude pušten, objasnio je i pozadinu sukoba s pomenutim policajcem (ime poznato redakciji).Zbližila se s policajcem- Postojalo je nezadovoljstvo i netrpeljivost između pripadnika Ivaninog obezbeđenja i Ljubiše Buhe jer je Buha sumnjao da su se pripadnik policijskog obezbeđenja i njegova supruga previše zbližili i da je to izašlo iz okvira profesionalnog odnosa. Možda je on reagovao burno zbog ljubomore i sumnje, ali to nema nikakve veze sa službenom dužnosti - navodi se, između ostalog, u žalbi na odluku suda da Buhi odredi pritvor do 30 dana.Podsetimo, svedok-saradnik u postupku protiv „zemunskog klana“ sumnjiči se da je 8. novembra, na svoju slavu Mitrovdan, izvršio nasilje u porodici, pošto je fizički napao suprugu, a potom pokušao da napadne i policajce koji su joj priskočili u zaštitu.Na saslušanju u tužilaštvu Ljubiša Buha navodno je ispričao da je njegova žena psihički bolesnik i da je te večeri napravila skandal na slavi pošto se napila, vikala, a onda i zapretila da će izvrši samoubistvo.- Ivana Buha došla je s drugaricom kao gost na krsnu slavu i sve vreme se nepristojno ponašala, vređala je i provocirala okrivljenog iako je bio domaćin slave. U jednom trenutku izašla je na terasu i počela da doziva obezbeđenje, tražeći da intervenišu kako bi joj suprug vratio ključeve i mobilni telefon, koji je navodno uzeo - navodi se u žalbi advokata.Ivana ih slala na pijacuReakcija obezbeđenja koje je stajalo ispred kuće navodno je bila potpuno neprimerena.- Policajci, čija je dužnost da pre svega zaštite Ljubišu Buhu kao bezbednosno ugroženu ličnost, umesto da rade svoj posao, ponašaju se kao da su lično obezbeđenje njegove supruge, od toga da idu po namirnice na pijacu do toga da traže od njenog supruga da joj vrati ključeve - objasnio je advokat Vasović.

ČinjeniceSVI ISPADI LJUBIŠE BUHE- Policija u aprilu 2014. podnela krivičnu prijavu protiv Čumeta zbog sumnje da je nasrnuo na suprugu Ivanu- Ivana Tulović Buha 2012. prijavila da ju je muž šamarao, ali prijavu kasnije povukla- Protiv Buhe vođen i sudski postupak zbog optužbe da je 3. februara 2011, posle burne rasprave, nekoliko puta udario suprugu pred njihovom maloletnom ćerkom.- Ljubiša Buha 3. novembra 2010. automobilom „audi A8“ usmrtio pešaka Radomira Ristića (54)- Na automobil Ljubiše Buhe 9. juna 2010. godine pucao telohranitelj Predraga Rankovića Peconija

LjubomoranČUME SE ŽALIO ŠEFOVIMA POLICIJESvedok-saradnik u postupku protiv „zemunskog klana“ navodno je svoje sumnje o preljubi izneo i starešinama policajca iz obezbeđenja, ali on nije „sklonjen“ s tog radnog zadatka.- Zahtevao je da taj policajac više ne obezbeđuje njegovu suprugu kako bi se izbegli eventualni sukobi, ali ništa u vezi s tim nije učinjeno - kaže naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track