ZVEČAN: Šef policije za sever Kosova vozilom pokosio policajca
Foto: KURIR

oba smeštena u bolnicu

ZVEČAN: Šef policije za sever Kosova vozilom pokosio policajca

Crna Hronika -
Nesreća u kojoj je policajac Srbin M.M. teško povređen dogodila se kada je vozač inače šef policije za sever Kosova naleteo na policajca koji je stajao pored službenog vozilai obavljao kontrolu saobraćaja i teško ga povredio

KOSOVSKA MITROVICA - Šef srpske policije u Zvečanu, Zubinom Potoku, Mitrovici i Leposaviću Ninoslav Mijanović uhapšen danas je jer je, navodno, automobilom naleteo na kosovskog policajca koji je regulisao saobraćaj u Grabovcu, kod Zvečana, i teško ga povredio.

List navodi da je kosovska policija potvrdila da je došlo do incidenta, uz tvrdnju da ne zna ko je bio vozač

Kosovska policija saopštila je da je pripadnik kosovske policije Srbin M.M. teško povređen sinoć oko 19.50 kada je u službeno vozilo, pored kojeg se nalazio, udario automobil kojim je upravljao N.M, srpske nacionalnosti.

Policajac je smešten u šok sobu bolnice u Kosovskoj Mitrovici sa povredama opasnim po život, izjavio je regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić i istakao da je vozaču, koji je izazvao nesreću, određen pritvor.

Incident se dogodio na putu u selu Grabovac u opštini Zvečan na severu Kosova u trenutku kada je policijsko vozilo bilo parkirano na autobuskom stajalištu a policajac obavljao rutinsku kontrolu saobraćaja.

Vozač N.M. takođe je povređen i smešten je u mitrovičku bolnicu gde ga čuvaju pripadnici policije.

Tužilac mu je odredio pritvor i slučaj okarakterisao ka pokušaj ubistva i izazivanje saobraćajne nesreće, kazao je Bojić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja