KRALJEVO: Policija uhapsila pljačkaša taksista
Foto: Kurir

Mesec dana pritvora

KRALJEVO: Policija uhapsila pljačkaša taksista

Crna Hronika -
Policija sumnja da je N.S. uz pretnju nožem u avgustu ove godine opljačkao taksistu od koga je uzeo dnevni pazar, kao i da je od starije žene istrgao torbu sa novcem

KRALJEVO - Kraljevačka policija rasvetlila jerazbojništvo i tešku krađu, izvršenu u avgustu, na području gradaKraljeva i uhapsila osumnjičenog N.S. (24) iz Kraljeva.

Policija sumnja da je N.S. u Ulicikovačkih boraca, 29. novembra u večernjim satima, nakon završene vožnje na relaciji Čačak - Kraljevo, uz pretnju nožem, od tridesetsedmogodišnje Čačanke, vozača taksija, oduzeo dnevni pazar i da je zatim u Ulici heroja Maričića od starije Kraljevčanke, koju je pratio do ulaznih vrata stana, istrgao torbu sa novcem.

Takođe se sumnja da je u naselju Moše Pijade, u avgustu, nakon završene vožnje, uz pretnju nožem, pokušao da oduzme novac od pedesetdvogodišnjeg taksiste iz Kraljeva.

Policijski službenici su, radi saslušanja, priveli N.S. zamenikuosnovog javnog tužioca u Kraljevu na čiji predlog mu je sudija zaprethodni postupak odredio pritvor u trajanju do 30 dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track